28 maart 2002
 

Kia

extra voordeel op kia rio, joice en shuma

Autozine
28 maart 2002 | Kia begint het voorjaar met diverse actiemodellen en kortingen. Neem bijvoorbeeld de Rio Volante. Deze ruime hatchback is tijdelijk voorzien van een extra uitrusting. Tijdens de actieperiode kan de klant bovendien profiteren van een financieringsaanbieding op de overige modellen.
AutoCoach
Info

Kia introduceert de Rio Volante. Deze uitsluitend in Midnight Black en Light Silver leverbare versie is gebaseerd op de vijfdeurs 1.5 LS. Naast de standaarduitrusting met onder meer dubbele airbags, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, centrale portiervergrendeling en een armsteun voor de bestuurder, biedt de Volante 14 inch lichtmetalen wielen, een lederen stuurwiel en dito pooknop en een speciale Volante-badge. Hoewel de Rio Volante ten opzichte van de 1.5 LS een extra luxe uitrusting heeft, kost de Volante precies even veel als de 1.5 LS. Dat betekent een voordeel van 750 euro. De Rio Volante is leverbaar voor 12.245 euro.

Kia

De vijfde deur op de Shuma is tijdelijk gratis, want deze ruime hatchback is tijdens de actieperiode even duur als de vierdeurs Mentor. De Shuma is leverbaar vanaf 13.995 euro. Een Kia kopen is tijdens de actieperiode aantrekkelijker, want wie voor 31 mei 2002 een Shuma, Mentor of Rio aanschaft, kan gebruik maken van een uitgestelde betaling tegen nul procent rente (tot maximaal 5.000 euro).

Dat luxe niet onbetaalbaar hoeft te zijn, bewijzen de Joice Comfort en de Joice Exclusive. Deze speciale uitvoeringen op basis van de Joice LS bieden een extra standaarduitrusting. De Comfort is standaard voorzien van automatische airconditioning, een elektrisch schuif-/kanteldak en lichtmetalen velgen. De Joice Exclusive heeft bovenop de uitrusting van de Comfort nog eens ABS, een RV-meter (onder meer een hellingshoekmeter) en koplampsproeiers. Beide uitvoeringen zijn in beperkte oplage leverbaar. De Joice Comfort kost 20.995 euro, de Exclusive verlaat voor 22.495 euro de showroom.

IkWilVanMijnAutoAf
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021