28 maart 2013
 

Kia

Kia trakteert op navigatie

Autozine
28 maart 2013 | Kia is jarig en dat moet gevierd worden. Het merendeel van de modellen wordt daarom tijdelijk aangeboden met een gratis navigatiesysteem. De aanschaf van een Picanto, Rio, Venga, cee'd of Sportage is op de verjaardag van Kia, en de periode erna, extra aantrekkelijk omdat de 20th Anniversary-modellen, zolang de voorraad strekt, worden voorzien van een navigatiesysteem.
AutoCoach
Info

Ter gelegenheid van de 20e verjaardag van Kia in Nederland worden alle Picanto-uitvoeringen tijdelijk voorzien van een Pioneer Full Map navigatiesysteem. Dezelfde aanbieding geldt ook voor alle Rio-modellen, met de aantekening dat het aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

Kia

Ook voor kopers van een Venga is het feest, want de 20th Anniversary-uitvoering van dit veelzijdige Kia-model wordt gratis geleverd met een af-fabriek Full Map navigatiesysteem met achteruitrijcamera ter waarde van €1.595,-. De Venga is leverbaar als 1.4 CVVT, 1.6 CVVT en 1.6 CVVT automaat. Naast het navigatiesysteem is de Venga 20th Anniversary ondermeer voorzien van airconditioning, privacy glass, centrale deurvergrendeling, Bluetooth-connectiviteit en cruise control.

Van alle modelvarianten van de cee'd brengt Kia een 20th Anniversary-versie op de markt, uitgerust met de bekende 1.6 GDi krachtbron en ook een Pioneer Full Map navigatie ter waarde van € 1.295,-. De meerprijs van de extra uitrusting van het actiemodel, met onder andere airconditioning, cruise control, Bluetooth-connectiviteit en LED-verlichting, heeft een waarde van € 1.000,-. Daarvan wordt slechts de helft in rekening gebracht, waardoor de koper een financieel voordeel heeft van € 1.795,-. De vanafprijs van de vijfdeurs cee'd 20th Anniversary en pro_cee'd 20th Anniversary komt daardoor op € 19.995,- en die van de cee'd Sportswagon 20th Anniversary op € 20.995,-.

Kia

De Kia Sportage is vanwege de verjaardag tijdelijk standaard uitgerust met een af-fabriek Full Map navigatiesysteem in het dashboard. Verder beschikt de cross-over over een achteruitrijcamera. De Sportage 20th Anniversary heeft in het vooronder de betrouwbare 1.6-liter GDi-motor en op de lijst van extra's staan ondermeer Bluetooth-connectiviteit met spraakbesturing, een externe versterker en een subwoofer. De Sportage 20th Anniversary heeft een prijskaartje van €27.995,-.

Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021