11 april 2011
 

Kia

Kia toont nieuwe Rio en Picanto op AutoRAI

Autozine
11 april 2011 | Kia presenteert twee nieuwe modellen tijdens de AutoRAI in Amsterdam: de Picanto en de Rio. Voor zowel de nieuwe Rio als de Picanto geldt dat beide modellen met meerdere motoren door hun gunstige uitstoot, BPM- en wegenbelastingvrij zijn. Bij de Rio zijn er twee diesel- en één benzinemotor belastingvrij. De Picanto is belastingvrij leverbaar met alle motoren waarvan twee benzine en één LPi. Voor de zakelijke rijder geldt in al deze uitvoeringen een bijtelling van slechts 14%.
UnitedConsumers
 

De nieuwe Rio belooft lage gebruikskosten en al even lage CO2-waarden. Het doelcijfer voor de modelreeks begint met een waarde van slechts 85 g/km. Samen met een brandstofverbruik van slechts 3,2 liter/100 km zal de Rio de schoonste, niet-elektrische auto in Europa zijn.

Kia

De compleet nieuwe Kia Picanto is een kleine auto, die echter wel is gegroeid. Langer dan het voorgaande model en met een langere wielbasis, wordt de nieuwe Picanto nu voor het eerst aangeboden met de keuze uit een drie- en vijfdeurs carrosserievariant.

Niet alleen 'real life', maar ook virtueel is Kia op diverse social media kanalen actief in aanloop naar en tijdens de AutoRAI. Zo kunnen gebruikers van Twitter met een reTweet-actie toegangskaartjes voor de RAI verdienen. Eenmaal op de RAI kan men met Foursquare prijzen winnen.

Kia
Kia XCeed nu ook als ComfortLineKia XCeed nu ook als ComfortLine
17 februari 2020
Kia onthult nieuwe Sorento 2020Kia onthult nieuwe Sorento 2020
17 februari 2020
Kia prijst Ceed en XCeed plug-in hybridKia prijst Ceed en XCeed plug-in hybrid
13 februari 2020
Kia in de prijzen bij iF Design 2020Kia in de prijzen bij iF Design 2020
11 februari 2020
 

Info