9 december 2015
 

Kia

Kia opent Live Showroom

Autozine
9 december 2015 | Kia is in Nederland een experiment gestart, de 'Kia Live Showroom'. Doel is om consumenten een nieuwe beleving te bieden, waarbij zij zich thuis vanuit de huiskamer 'live' kunnen oriënteren op de modellen van Kia. Consumenten kunnen tijdens het experiment in december een bezoek brengen aan de digitale 'live showroom', waarin alle  Kia-modellen staan opgesteld en de consument 'real time' wordt rondgeleid door één van de Kia-medewerkers.
AutoCoach
Info

Geen verkooppraatjes maar alleen Kia-gastheren en gastvrouwen die bezoekers een nieuwe manier van oriënteren van de Kia-dealer willen bieden, ook ná sluitingstijd. De Kia-medewerkers maken gebruik van een camera en microfoon zodat zij het gewenste model volledig kunnen presenteren en vragen van de consument kunnen beantwoorden. De bezoeker bepaalt wat hij of zij wil zien.

Kia

"Bij Kia zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons merk en onze modellen te presenteren en de klant centraal te stellen", aldus Kim Kreber, Director Marketing bij Kia Motors Nederland. "Consumenten oriënteren zich steeds meer via digitale kanalen op een tijdstip dat het hen uitkomt. Met de Live Showroom maken wij die digitale oriëntatie nu nog persoonlijker en bieden wij consumenten de kans om de auto's vanuit de luie stoel 'live' te ervaren. Daarnaast kun je ter plekke alle vragen stellen en heb je het gevoel dat je echt in de showroom bent. Deze pilot bevindt zich nu echt nog in een beginfase, maar wij zijn heel benieuwd naar de reacties van consumenten. Als het een succes blijkt willen wij er zeker een vervolg aan geven."

Kia

Na het ingeven van de naam wordt de bezoeker door een Kia-gastheer of – vrouw welkom geheten. Daarna volgt een rondleiding door de showroom en een presentatie van het gekozen Kia-model. De Kia Live Showroom is geopend van 2 tot en met 23 december op de woensdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur.

Kia
XLLease
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021