11 mei 2009
 

Kia

Kia Motors Nederland officieel van start

Autozine
11 mei 2009 | Met een ferme handdruk tussen de heer Sun Young Kim, President van Kia Motors Europe, en Cor Baltus, Managing Director van Kia Motors Nederland, is Kia Motors Nederland officieel van start gegaan. Namens de directie van Kia Motors Europe wenste de heer Kim directie en medewerkers van Kia Motors Nederland veel succes voor de toekomst. Hij sprak daarbij zijn waardering uit dat door de inzet van alle betrokken partijen het in Vianen bij de nieuwe Kia-importeur en bij de Nederlandse Kia-dealers in opmerkelijk korte tijd weer 'business as usual' is.
Info

President Sun Young Kim van Kia Motors Europe was vandaag in Vianen om het officiële startsein te geven van Kia Motors Nederland. Hij onthulde daarbij symbolisch een pre-production model van de nieuwe Kia Sorento die eind dit najaar in Europa zal worden geïntroduceerd.

Kia

De heer Kim: "Wij zijn bijzonder verheugd dat direct na de oprichting van Kia Motors Nederland de zaken energiek zijn opgepakt, geheel in lijn met de dynamische aanpak van Kia. De toekomst wordt uitstekend gesymboliseerd door het volgende nieuwe model van Kia dat op markt zal komen: de nieuwe Sorento. Namens al mijn collega's op het Europese hoofdkantoor van Kia wens ik Cor Baltus en zijn mensen heel veel succes voor de toekomst".

De nieuwe Nederlandse Kia-importeur draait inmiddels weer op volle toeren. Later dit jaar volgen twee compleet nieuwe producten, de nieuwe Sorento en een compacte MPV, die zich net als de Soul zal kenmerken door een opvallende vormgeving.

Kia
XLLease
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021