16 oktober 2008
 

Kia

Kia lanceert MijnKia herinneringshulp

Autozine
16 oktober 2008 | Kia Nederland heeft recent een nieuwe service aan haar dienstenpakket toegevoegd. De MijnKia Herinneringshulp berekent automatisch wanneer klanten de eerstvolgende onderhoudsbeurt of APK-keuring uit moeten laten voeren. Bovendien kunnen Kia-rijders daartoe direct online een afspraak inplannen via MijnKia.nl.
Info

De MijnKia Herinneringshulp is een service die op basis van een aantal gegevens, zoals de APK-vervaldatum, de huidige kilometerstand en het gemiddelde jaarkilometrage, zelf berekent wanneer de eerstvolgende onderhoudsbeurt of APK-keuring uitgevoerd moet worden. Kia-rijders die de Herinneringshulp inschakelen via MijnKia.nl krijgen dertig dagen voordat het onderhoudsmoment of de APK-keuring moet plaatsvinden automatisch een herinnering via de e-mail.

Kia

Tegelijk met de MijnKia Herinneringshulp introduceert Kia een tweede service. Via MijnKia.nl kunnen klanten vanaf heden zeven dagen per week, 24 uur per dag, zelf hun onderhoudsafspraken inplannen zonder dat hierbij telefonisch contact noodzakelijk is. Klanten die via de Herinneringshulp een E-mail ontvangen, kunnen direct een afspraak inplannen. Vervolgens ontvangen ze een e-mail met de bevestiging van de afspraak.

Het is mogelijk om de beide services onafhankelijk van elkaar te gebruik. Kia-rijders kunnen dus ook zonder de Herinneringshulp zelf online hun onderhoudsafspraken inplannen. Bovendien kunnen ze op ieder gewenst moment de Herinneringshulp in- of uitschakelen.

IkWilVanMijnAutoAf
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021