8 november 2005
 

Kia Experience Center

Kia Experience center in Utrecht operationeel

Autozine
8 november 2005 | Op 5 november jl. heeft Kia World haar deuren geopend. Kyung-Soo Lee, President van Kia Motors Europe, verrichtte onlangs de officiele openingshandeling voor dit eerste Kia experience center van Europa. Kia World is gevestigd op het industrieterrein Leidsche Rijn aan de A2 bij Utrecht.
AutoCoach
Info

Bezoekers van Kia World maken kennis met de wereld van Kia. Er zijn geen verkopers in Kia World, maar uitsluitend gastvrouwen en gastheren, opdat elk bezoek in de meest ontspannen sfeer plaatsvindt. Kopen is zelfs onmogelijk in Kia World. Geinteresseerden worden in contact gebracht met een van de meer dan 100 Kia dealers in Nederland. De bezoeker kan bovendien op afspraak proefrijden met diverse versies van zijn of haar favoriete model. Naast het reguliere modellengamma zijn er ook regelmatig unieke of zeldzame Kia's te zien, zoals concept cars. Tijdens de openingsdagen is de conceptcar KCV III te bewonderen: een vooruitstrevende visie van Kia op een Coupe Cabriolet.

Kia

"Wij zijn zeer vereerd Kia World in het bijzijn van Kyung-Soo Lee, President van Kia Motors Europe, officieel te mogen openen", aldus Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland. "Tevens zijn wij er trots op dat wij in Nederland de primeur in huis hebben voor Kia. Het is namelijk het eerste Kia experience center in Europa. Een unieke gelegenheid voor het ambitieuze merk voor verdere professionalisering in de komende jaren", besluit Baltus.

Vanaf 5 november is iedereen van harte welkom een bezoek te brengen aan Kia World. Directeur Erick Broer staat te popelen om de eerste bezoekers te mogen ontvangen. "Maar niet alleen ik! Ook mijn team van gemotiveerde mensen is professioneel voorbereid en helemaal klaar voor de belangrijke adviserende rol die hen te wachten staat", aldus Broer. "We hebben de afgelopen tijd met zijn alleen keihard gewerkt aan de finishing touch van Kia World. Fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen is. Laat nu de bezoekers maar komen, want wij zijn er klaar voor!", besluit Broer.

Kia

Kia World is gevestigd aan de Meijewetering 39 op het industrieterrein Leidsche Rijn aan de A2 bij Utrecht. Op regelmatige basis zullen er evenementen plaatsvinden voor Kia-rijders en geinteresseerden.

Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021