21 maart 2007
 

Kia

Kans op gratis nieuwe auto met AutoRAI bezoekersactie van Kia

Autozine
21 maart 2007 | Als onderdeel van het nieuwe modellengamma toonde Kia eerder dit jaar tijdens een landelijke actie op tal van drukbezochte locaties een opvallende dashboard unit, waarbij de deelnemers het juiste automerk dienden te raden. Tijdens de AutoRAI legt Kia Nederland de lat een stukje hoger. Ditmaal komt de dashboard-unit naar de RAI-beurshallen van Amsterdam en dienen deelnemers uit een reeks van tien verschillende Kia's het juiste model te raden dat hoort bij het getoonde dashboard. Deelnemers maken daarbij kans op een splinternieuwe Kia.
 

Behalve op de Kia-stand, waarop veel Kia autonieuws te bewonderen zal zijn, is Kia ook actief in het Ecovillage met de Kia Rio Hybride. Voorts maakt de Kia dashboardunit elders in het Amsterdamse RAI-complex zijn opwachting. De exacte locatie wordt niet van tevoren bekend gemaakt, maar hij zal zeker niet aan de aandacht van het publiek kunnen ontsnappen.

Kia

Marina Duijts, PR-Manager van Kia Nederland: "Bij de dashboardunit ontvangen de bezoekers uit handen van het Kia promotieteam een lot met een unieke code. Daarbij moet de vraag: 'Uit welk model van Kia komt dit dashboard?' worden beantwoord. Deelnemers aan de actie dienen het lot vervolgens (of in de loop van de dag) ingevuld in te leveren op de stand van Kia in de Westhal (Hal 3). Na afloop van de AutoRAI wordt op 1 mei 2007 op Kia.nl bekendgemaakt wie de gelukkige winnaar of winnares is geworden van een fonkelnieuwe Kia".