8 maart 2006
 

Kia

Deelnemers Kia Driving Experience 2006 bekend

Autozine
8 maart 2006 | Voor de vierde keer organiseert Kia Nederland de Kia Driving Experience. Van 8 t/m 16 april a.s vormt het woeste landschap van de Picos de Europa in Spanje het strijdtoneel voor de geselecteerde teams en hun autos. De tocht wordt afgelegd in Kia Sportages en Sorento's. Afgelopen weekend was het zover. In evenementencentrum Ayersrock te Zoetermeer streden 18 vooraf geselecteerde teams om een fel begeerde plek in de Kia Driving Experience 2006.
AutoCoach
Info

Tijdens de Driving Experience selectiedag op 4 maart jl. streden de 18 teams fanatiek om de avonturiersplekken naar de Picos de Europa in Spanje. In Ayersrock werden zij blootgesteld aan een flink aantal uitdagingen. De teams werden uitvoerig getest op uithoudingsvermogen, geduld, nauwkeurigheid, conditie, creativiteit en het werken in teamverband. Zo moesten de deelnemende teams onder andere een tent opzetten, een mountainbikeparcours afleggen en slalom rijden met de Kia Sorento. Daarnaast werden de diverse teams in interviews stevig aan de tand gevoeld door een deskundige jury.

Kia

De zes deelnemende teams aan de Kia Driving Experience 2006 zijn: Ronald Lekkerkerker en Arie Houweling uit Capelle a/d IJssel (team Kia), Erwin van Eck en Winona Lucassen uit Lage Zwaluwe (team Algemeen Dagblad), Geert en Tonny van Hees uit Oss (team Autotrack), Marc Jannsen en Kevin van der Kop uit Heythuysen (team Auto motor en sport), Fred en Richard de Rooij uit Bergschenhoek (team Radio 538) en Jeroen van Wilgen en Janine van Krieken uit Amsterdam (team Tiscali).

Wittebrug
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021