30 januari 2007
 

Kia Filmfestival

Aanbiedingen tijdens het Kia Filmfestival

Autozine
30 januari 2007 | Kia is deze week gestart met het Kia Filmfestival, dat tot en met 23 maart bol staat van de blockbusters. Een hoofdrol is tijdens het Filmfestival weggelegd voor de extra voordelige Festival, Light en Bling actiemodellen. Belangrijke bijrollen worden tijdens het Filmfestival vertolkt door de diverse DVD-aanbiedingen.
Info

Iedereen die tijdens het Filmfestival, van 29 januari t/m 23 maart, bij de Kia-dealer een proefrit maakt, kan rekenen op een gratis Dreamworks DVD, met een keuze uit de films Shrek 2, Shark Tale of Madagascar. Bovendien dingt iedereen die een proefrit in een nieuwe Kia maakt tevens mee naar een van de 150 Flushed Away DVD's.

Kia

Tijdens het Filmfestival staan de spotlights van Kia gericht op een aantal actiemodellen. Een debuut is daarbij weggelegd voor de Kia Picanto Festival, die naast zijn standaarduitrusting extra is uitgerust met mistlampen voor, dorpelverbreders en een achterspoiler. De Picanto Festival is er vanaf € 9.695,-, wat een direct klantvoordeel van € 1.000,- betekent. De Kia Picanto Festival is tevens leverbaar als extra complete Airco-uitvoering, voorzien van airconditioning, met een prijs vanaf € 10.195,- en een voordeel van € 1.300,-.

Naast de Picanto introduceert Kia ook een Festival-versie van de Rio, die bovenop de standaarduitrusting beschikt over een achterspoiler, 15 inch lichtmetalen velgen, zijairbags voor, gordijnairbags en een middenarmsteun voor de bestuurder. Met een prijs vanaf € 14.295,- kunnen kopers van een Kia Rio Festival vertrouwen op een klantvoordeel van € 1.600,-.

Tijdens de Filmweken schittert naast de Picanto Festival ook de Kia Picanto Bling. Zoals zijn naam al doet vermoeden glimt de Bling dankzij tal van opvallende stylingdetails, waaronder chroomaccenten in de grille, verchroomde portiergrepen aan de binnen- en buitenkant en metaalafwerking op de middenconsole en de pedalen. De Kia Picanto Bling is leverbaar vanaf € 9.895,-, waarbij kopers naast een voordeel van € 1.200,- gegarandeerd op vele bewonderende blikken kunnen rekenen. Tot en met 23 maart heeft Kia de Picanto Light met stuurbekrachtiging bovendien extra scherp geprijsd, met een vanafprijs van € 8.195,-.

Kia

Om ook in de auto optimaal te profiteren van de speciale Filmfestival acties, introduceert Kia tevens diverse aanbiedingen op het gebied van in-car DVD-entertainment bij aankoop van een nieuwe Kia. Het voordeel kan daarbij tijdens het Filmfestival oplopen tot € 900,-. Zo levert Kia het Pioneer Avic X1BT systeem inclusief inbouw voor € 1.299,- (normaal € 2.199,-) en kost een MT-800D plafondscherm met infrarood hoofdtelefoons inclusief inbouw geen € 1.049,-, maar € 549,-. Ook de JVC 1 DIN radio met DVD is momenteel extra voordelig. Bij aankoop van een nieuwe Kia kost het systeem van JVC inclusief inbouw tijdelijk € 549,- (normaal € 799,-). Een Nextbase dual scherm met twee infrarood hoofdtelefoons tot slot kost tijdens de Kia Filmweken € 259,-.

De Kia Filmfestival actieaanbiedingen zijn geldig vanaf 29 januari tot en met 23 maart 2007.

Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021