15 april 2005
 

Kia

Aanbiedingen bij Kia tijdens de Beach actieweken

Autozine
15 april 2005 | Tijdelijk biedt de Kia dealer diverse actiemodellen en kortingen aan. Neem bijvoorbeeld de Kia Picanto X-tra met exclusieve kleurstellingen en een sportieve look. Wie liever gaat voor een gratis portable DVD speler of navigatie (PDA) systeem kan kiezen voor de Carens of Carnival MPV respectievelijk de Cerato. De Sorento is tijdelijk in de X-treme uitvoering leverbaar. Ook zijn er de Rio Visto, Rio Ice en Magentis Optima met een consumentenvoordeel tot € 3.000,-. Tevens behoort een uitgestelde betaling op vele Kia modellen tot een van de voordelen voor de consument.
AutoCoach
Info

Tijdelijk biedt de Kia dealer de Picanto X-tra aan, een speciale 1.0 LXE X-tra versie. Deze is uniek door zijn exclusieve kleurstellingen: zwart of oranje met oranje bekleding is mogelijk of blauw met blauwe bekleding. Standaard is de Picanto LXE uitgerust met ABS en EBD (Elektronische Remkrachtverdeler), elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling en een bestuurders- en passagiersairbag. Extra bovenop de LXE uitrusting zijn de mistlampen voor, achterklepspoiler en stoere dorpelverbreders. De Picanto 1.0 LXE X-tra is leverbaar voor € .995,-, het voordeel voor de consument komt hiermee op € 1.000,-.

Kia

Ook de Picanto 1.0 LXE Airco wordt tijdelijk aangeboden tegen prijs van € 9.995,-. Bovendien profiteert de consument tijdens de speciale Kia Beach Actieweken van een uitgestelde betalingsregeling op alle uitvoeringen van de Picanto, met uitzondering van de LXE Airco. Dit betekent nu rijden en betalen in 2006, tegen 0% rente. Tevens wordt er bij aankoop van een Picanto een trendy ONeill beachpakket cadeau gedaan.

Tijdelijk biedt de Kia dealer de Kia Rio 1.3 RS Visto, de 1.3 RS Airco en de Rio 1.5 LS Ice aan. Tevens geldt op alle uitvoeringen van de Kia Rio tijdelijk de uitgestelde betalingsregeling. Standaard is de Visto uitgerust met ondermeer bumpers in carrosseriekleur, centrale portiervergrendeling, stuurbekrachtiging, bestuurdersairbag en ABS met EBD (Elektronische Remkrachtverdeler). De Kia Rio Visto wordt geleverd met een 82 pk sterke 1.3 benzinemotor, gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De Kia Rio 1.3 Visto is als vierdeurs sedan leverbaar vanaf € 9.495,-, de meerprijs van de vijfdeurs hatchback bedraagt € 500,-. De 1.3 RS Airco vijfdeurs hatchback is tijdelijk leverbaar voor € 10.495,-, dit betekent dat de airconditioning gratis is. Ook de Rio 1.5 LS Ice biedt bovenop de standaarduitrusting van de LS uitvoering gratis airconditioning aan. De Kia Rio 1.5 LS Ice is leverbaar vanaf € 12.995,-, de meerprijs van de vijfdeurs hatchback bedraagt € 500,-.

Op de Kia Cerato biedt de Kia dealer tijdelijk een gratis portable PDA navigatie systeem aan die o.a. voorzien is van een geintegreerde GPS antenne. Het systeem wordt compleet geleverd met Navman navigatiesoftware, geheugenkaart en autosteun. De Cerato is leverbaar vanaf € 14.495,- en tijdelijk met gratis airconditioning. In plaats van het gratis navigatiesysteem kan de consument ook kiezen voor een uitgestelde betalingsregeling op de Cerato. De airconditioning wordt ook in dat geval gratis meegeleverd.

Kia

Op de Carens en de Carnival, de midi-MPV respectievelijk full-size MPV van Kia, wordt een gratis portable DVD speler aangeboden. Op beide modellen kan de klant ook kiezen voor de uitgestelde betalingsactie. Tevens kent de Carnival tijdelijk een speciaal prijskaartje. Met zijn vanafprijs van € 24.995,- is de Kia Carnival een van de voordeligste full-size MPV's van Nederland.

XLLease
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021