7 juni 2011
 

Kia

7 jaar garantie nu ook op Kia occasions

Autozine
7 juni 2011 | Kia Nederland heeft het programma van het occasionlabel 'Kia Top Selectie' volledig herzien en de garantievoorwaarden grotendeels in lijn gebracht met die op nieuwe auto's. Alle goedgekeurde Kia Top Selectie occasions hebben met terugwerkende kracht vanaf de eerste toelatingsdatum zeven jaar garantie. Een gebruikte auto van 3 jaar oud uit de Kia Top Selectie, heeft dus nog 4 jaar garantie te gaan.
AutoCoach
Info

Voordat de Kia-occasions in aanmerking komen voor de nieuwe garantie worden de auto's door de dealer uitgebreid en grondig op 105 punten gekeurd. De auto's mogen niet ouder dan vijf jaar zijn en de (door NAP gegarandeerde) kilometerstand mag de 130.000 niet zijn gepasseerd. Uiteraard is de volledige onderhoudshistorie van de auto bekend.

Kia

In tegenstelling tot de garantie op een nieuwe Kia is de Kia Top Selectie garantie van zeven jaar niet overdraagbaar naar een eventuele volgende eigenaar.

Thomas Pril, Sales Director bij Kia Motors Nederland: "De unieke zeven jaar Kia-garantie is een belangrijke pijler onder het succes van Kia op de Nederlandse markt. Dit geldt voor al onze nieuwe auto's, maar de consument verwacht méér van ons. Daarom hebben wij besloten om ook voor gebruikte Kia's met de beste garantie van Nederland te komen. Met tot zeven jaar garantie, waar andere merklabels slechts één of twee jaar bieden, onderscheiden we ons nu ook op de markt voor gebruikte auto's".

Dutchlease
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021