14 november 2013
Jaguar F-TYPE Convertible

Jaguar F-TYPE Convertible

Jaguar F-TYPE wint gouden stuurwiel

Autozine
14 november 2013 | Lezers van het Duitse "Bild am Sonntag" en "Auto Bild" hebben de Jaguar F-TYPE uitgeroepen tot winnaar van het Gouden Stuurwiel. De F-TYPE won deze award in de categorie 'Coupé en Cabriolet', waarmee hij concurrenten als de Porsche Cayman en BMW 4 Serie Coupé achter zich liet.

Op zoek naar een Jaguar F-TYPE Convertible?
DAS import heeft er 200 vanaf € 42.874,-

Jaguar F-TYPE Convertible

Dit jaar streden 49 nieuwe auto's in zeven verschillende categorieën om een Gouden Stuurwiel award. Na de eerste stemronde konden lezers van Auto Bild en van corresponderende magazines in meer dan 20 Europese landen, samen met de lezers van Bild am Sonntag hun favorieten kenbaar maken. In twee van de zeven categorieën – waaronder die van de Coupé en Cabriolet – bepaalde de stem van het publiek de uiteindelijke winnaar.

Jaguar F-TYPE Convertible

De Gouden Stuurwiel award is de volgende in een lange reeks van prijzen die de Jaguar F-TYPE sinds zijn introductie heeft gewonnen. Zo werd de F-TYPE eerder verkozen tot 'World Car Design of the Year 2013'. Ook de 'Autonis' award van het Duitse Auto Motor und Sport werd een prooi voor de F-TYPE.

Het huidige modellengamma van Jaguars tweezitter omvat de F-TYPE (V6 met 250 kW/340 pk), de F-TYPE S (V6 met 280 kW/380 pk) en de F-TYPE V8 S (364 kW/495 pk). Binnenkort maakt Jaguar de reeks compleet met de introductie van de F-TYPE Coupé, die op 19 november in Los Angeles zijn werelddebuut maakt.

Nieuwe vloermatten voor de F-TYPE Convertible?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Jaguar bouwt F-TYPE Service Car ConceptJaguar bouwt F-TYPE Service Car Concept
21 juli 2014
Jaguar introduceert  F-TYPE Project 7Jaguar introduceert F-TYPE Project 7
25 juni 2014
Jaguar F-TYPE nu bij de dealerJaguar F-TYPE nu bij de dealer
22 mei 2013
Jaguar maakt prijzen F-TYPE bekendJaguar maakt prijzen F-TYPE bekend
6 december 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum