22 mei 2013
Jaguar F-TYPE Convertible

Jaguar F-TYPE Convertible

Jaguar F-TYPE nu bij de dealer

Autozine
22 mei 2013 | Met een groots opgezette "F-TYPE demo drive away" bij Jaguar Nederland hebben de Regionale Jaguar Centra vandaag het eerste exemplaar van de nieuwe F-TYPE in ontvangst genomen. Daarmee is de introductie van de sportieve tweezitter officieel een feit. De Jaguar F-TYPE is per direct leverbaar vanaf 89.900 euro.

Op zoek naar een Jaguar F-TYPE Convertible?
DAS import heeft er 200 vanaf € 42.874,-

Jaguar F-TYPE Convertible

Na de officiële F-TYPE demo drive away beschikken alle Regionale Jaguar Centra over een eigen demo-exemplaar van de F-TYPE, zodat geïnteresseerden gelegenheid hebben om een proefrit te maken.

Jaguar F-TYPE Convertible

De dag voor de marktintroductie namen de dealereigenaren/directies de sleutel van hun F-TYPE in ontvangst, waarna ze met een vliegende ‘Le Mans' start koers zetten naar het eigen Jaguar Centrum. Speciaal voor deze gelegenheid had Jaguar Nederland de betreffende F-TYPE's extra compleet uitgerust met showroom-banieren, DVD's met beeldmateriaal en de F-TYPE iPhone covers. Om zelf net zo sportief voor de dag te komen als de F-TYPE, konden de bestuurder en zijn passagier het colbert en stropdas vervangen door een sportief F-TYPE jack en een bijbehorende F-TYPE cap.

Bij zijn introductie is de nieuwe F-TYPE leverbaar in drie uitvoeringen. De prijslijst begint met de 250 kW/340 pk sterke F-TYPE. De 3.0 V6 Supercharged is leverbaar vanaf € 89.900,-. Voor  € 104.000,- is de F-TYPE S leverbaar. Voor aandrijving beschikt deze F-TYPE S eveneens over een 3.0 V6 Supercharged benzinemotor maar dan met een vermogen van 280 kW/380 pk. Uiterlijk onderscheidt de Jaguar F-TYPE S zich onder meer met 19 inch Propeller lichtmetalen velgen en diverse in hoogglans zwart uitgevoerde details. Een Jaguar High Performance remsysteem en een sportonderstel met Adaptive Dynamics helpen de bestuurder het motorvermogen in toom te houden.

Het topmodel is de F-TYPE V8 S met een 364 kW/495 pk sterke 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor. Deze is leverbaar vanaf € 140.300,-. De F-TYPE V8 S is standaard uitgerust met lederen bekleding, een elektronisch actief differentieel, een inschakelbare actieve sportuitlaat en een Jaguar Super Performance remsysteem. Visueel wordt het verschil onder meer gemaakt met 20 inch Turbine lichtmetalen velgen, aerodynamische splitters in carrosseriekleur en twee dubbele uitlaatpijpen aan weerszijden van de achterbumper.

Nieuwe vloermatten voor de F-TYPE Convertible?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Jaguar bouwt F-TYPE Service Car ConceptJaguar bouwt F-TYPE Service Car Concept
21 juli 2014
Jaguar introduceert  F-TYPE Project 7Jaguar introduceert F-TYPE Project 7
25 juni 2014
Jaguar F-TYPE wint gouden stuurwielJaguar F-TYPE wint gouden stuurwiel
14 november 2013
Jaguar maakt prijzen F-TYPE bekendJaguar maakt prijzen F-TYPE bekend
6 december 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum