16 november 2012
Jaguar F-TYPE Convertible

Jaguar F-TYPE

Jaguar F-TYPE debuteert tijdens Masters of Luxury

Autozine
16 november 2012 | Tijdens de elfde editie van de Masters of Luxury (voorheen de Miljonair Fair) maakt de nieuwe Jaguar F-TYPE zijn Nederlandse debuut. Deze voor Jaguar belangrijke première vindt plaats op donderdag 6 december in het Amsterdamse RAI-gebouw.

Op zoek naar een Jaguar F-TYPE Convertible?
DAS import heeft er 200 vanaf € 42.874,-

Jaguar F-TYPE Convertible

Op donderdag 6 december maakt de nieuwe Jaguar F-TYPE voor het eerst zijn opwachting op Nederlandse bodem. Deze zal vervolgens gedurende de duur van dit exclusieve evenement (tot en met 10 december) op de stand van Jaguar te zien zijn.

Jaguar F-TYPE Convertible

Met de F-TYPE introduceert Jaguar een tweezits Convertible sportauto, en keert het merk terug in een segment waarvoor het in het verleden mede de basis heeft gelegd. Voor de ontwikkeling maakte Jaguar opnieuw gebruik van de eigen expertise op het gebied van lichtgewicht aluminium. Dat heeft geleid tot een robuuste, elegant gelijnde carrosserie.

De nieuwe F-TYPE is bij zijn introductie leverbaar in de uitvoeringen F-TYPE, F-TYPE S en F-TYPE V8 S, alle met een beproefde combinatie van een voorin geplaatste motor en achterwielaandrijving. Het motorenpalet omvat een nieuw ontwikkelde 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor met een vermogen van respectievelijk 340 pk en 380 pk, alsmede een nieuwe versie van de 5.0 liter V8 Supercharged met 495 pk.

De Nederlandse marktintroductie van de F-TYPE staat gepland voor mei 2013.

Nieuwe vloermatten voor de F-TYPE Convertible?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Jaguar bouwt F-TYPE Service Car ConceptJaguar bouwt F-TYPE Service Car Concept
21 juli 2014
Jaguar introduceert  F-TYPE Project 7Jaguar introduceert F-TYPE Project 7
25 juni 2014
Jaguar F-TYPE wint gouden stuurwielJaguar F-TYPE wint gouden stuurwiel
14 november 2013
Jaguar F-TYPE nu bij de dealerJaguar F-TYPE nu bij de dealer
22 mei 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum