12 januari 2015
Jaguar F-Pace

Jaguar F-PACE

Jaguar kondigt F-PACE aan

Autozine
12 januari 2015 | Jaguar voegt in 2016 een compleet nieuw model toe aan het aanbod: de F-PACE. Het nieuwe model is gebaseerd op de zeer enthousiast ontvangen C-X17-concept car van vorig jaar.

Voor het design van de Jaguar F-PACE fungeerde de F-TYPE als inspiratiebron. De combinatie van een uiterlijk dat is gebaseerd op dat van een sportwagen en een interieur dat ruim en praktisch is, maakt de F-PACE volgens Jaguar tot een veelzijdige en praktische sportwagen. De Jaguar F-PACE is een vijfzitter met een interieurruimte die toonaangevend zou zijn in dit segment.

Jaguar F-Pace

Aan de vooravond van de Autotentoonstelling van Detroit (NAIAS) zei Andy Goss, Global Sales Director van Jaguar Land Rover het volgende: "Dit jaar vieren wij het 80-jarig bestaan van Jaguar. In dit jubileumjaar introduceren wij een auto die voortbouwt op onze kernwaarden: Grace, Pace en Space. De F-PACE wordt een van onze meest innovatieve modellen die wij ooit hebben ontwikkeld. De F-PACE zet Jaguars modellenoffensief op sportieve en veelzijdige wijze voort".

De Jaguar F-PACE is ontworpen en ontwikkeld in Groot-Brittannië. Het testprogramma is inmiddels van start gegaan op de wereldwijde testfaciliteiten van Jaguar Land Rover. De Jaguar F-PACE wordt uiteraard ook geproduceerd in Groot-Brittannië.

Nadere details over de nieuwe Jaguar F-PACE worden later dit jaar bekend gemaakt.

Op zoek naar een Jaguar F-Pace?
bynco heeft er 2 vanaf € 40.445,-

Jaguar F-Pace

Jaguar F-PACE aangepast voor 2022Jaguar F-PACE aangepast voor 2022
11 augustus 2021
Jaguar past F-PACE SVR aan voor 2021Jaguar past F-PACE SVR aan voor 2021
2 december 2020
Jaguar F-PACE krijgt hybride aandrijvingJaguar F-PACE krijgt hybride aandrijving
15 september 2020
Jaguar F-Pace als 300 Sport en ChequeredJaguar F-Pace als 300 Sport en Chequered
19 maart 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum