8 oktober 2015
Isuzu D-Max

Isuzu D-Max

Isuzu D-Max is Pick-up van het Jaar

Autozine
8 oktober 2015 | Voor het tweede jaar op rij heeft de Isuzu D-Max de titel gewonnen van "Pick-up van het Jaar" in Engeland. DeĀ  trofee werd overhandigd tijdens de jaarlijkse Commercial Fleet Awards.
 

De jaarlijkse Commercial Fleet Awards worden hoog gewaardeerd door fleet-owners, klanten en de autofabrikanten zelf. De jury bestaat uit journalisten en experts uit de hele industrie, en zij baseren hun keuze op de wagens die het hoogst mogelijke niveau halen in hun segment.

Isuzu D-Max

De juryvoorzitter lichtte de keuze van de jury voor de D-Max toe: "Isuzu is een echte pick-up specialist met een netwerk dat de behoeften van de vloten begrijpt. De TCO van de D-Max (Total Cost of Ownership) is bovendien bijzonder gunstig". De jury prijst ook de D-Max's vijf jaar garantie, het niveau van de veiligheidsuitrusting en het sleepvermogen van 3,5 ton.

Isuzu kan in het Verenigd Koninkrijk uitpakken met indruwekkende verkoopcijfers. In 2014 werden meer dan 5.500 eenheden aan de man gebracht, 33,7% meer dan in 2013. En voor dit jaar is alweer een stijging van 27,7% in verkoop te noteren. Het illustreert de voortdurende groei van de reputatie van de D-Max.

Isuzu D-Max