7 februari 2008

Hyundai

Winteractie Hyundai levert twintig mille op voor VUmc Cancer Center Amsterdam

7 februari 2008 - De Winteractie van Hyundai 'Goedgemutst de Winter in' is een succes gebleken. Niet alleen hebben de 138 Hyundai erkend reparateurs 7.592 inspecties uitgevoerd, zijn er 14.000 mutsjes aan de klanten uitgedeeld en werd een 'tankwagen' dampende erwtensoep uitgedeeld. De Winteractie van Hyundai heeft een groter doel behaald. De klanten en Hyundai Erkend Reparateurs hebben met de inspectie namelijk ook nog eens € 20.163,- voor het VUmc Cancer Center Amsterdam opgehaald. Afgelopen week werd de waardevolle cheque aan Prof. Dr. Winald Gerritsen van het VUmc Cancer Center Amsterdam overhandigd.
Remschijf.nl

Vorig jaar kregen alle Hyundai-rijders van Nederland de oproep om op 9 of 10 november voor € 2,50 een Winterinspectie te laten uitvoeren bij een van de 138 Hyundai erkend reparateurs. De reparateurs ontvingen in dat weekeinde in totaal meer dan 10.000 klanten. 7.592 inspecties werden uitgevoerd. Bovendien werd de mogelijkheid geboden om het VUmc Cancer Center Amsterdam met een extra financiële bijdrage te ondersteunen.

Hyundai

Behalve alle klanten hebben ook de 138 Hyundai erkend reparateurs deze actie ondersteund met als resultaat dat de som van € 20.163,- aan Prof. Dr. Winald Gerritsen van het onderzoekscentrum van het VUmc Cancer Center Amsterdam kon worden overhandigd. Namens de Hyundai-organisatie en alle klanten overhandigde Manager Public Relations van Hyundai-importeur Greenib Car B.V. Mike Belinfante gisteren de cheque aan de blij verraste professor Gerritsen.

Professor Gerritsen: "Het is noodzaak dat we zo snel en vooral zo efficiënt mogelijk de juiste diagnose kunnen stellen als een patiënt door kanker wordt getroffen. Het is immers van levensbelang dat na het stellen van deze diagnose de juiste behandelmethode wordt bepaald. Er is veel geld nodig om dit onderzoek te kunnen uitvoeren. Daarom zijn we zeer verguld met deze spontane actie van Hyundai. Namens de directie en vooral namens alle patiënten hartelijk dank hiervoor".

XLLease
Remschijf.nl