20 januari 2004

Hyundai

Voordeelweken bij Hyundai

20 januari 2004 - Hyundai biedt een helpende hand in deze economisch soms wat donkere tijden met de introductie van zes verschillende voordelige modellen van de Getz en Matrix. Deze actiemodellen, Young, Sky, Club, Sound en Cool genaamd, klaren de donkere lucht op. Tot en met 26 februari is er tijdens de Voordeelweken bij de Hyundai-dealers tot 1.800 euro consumentenvoordeel te behalen met de speciale Getz- en Matrix-actiemodellen.

Bij de Hyundai-dealer staat nu een compleet uitgerust Getz-actiemodel in de showroom tegen een speciale prijs. De Getz 1.1i GL Young is voorzien van stuurbekrachtiging, airbags voor bestuurder en passagier, elektrisch bedienbare ramen voor en centrale deurvergrendeling. Dit actiemodel is tijdens de Hyundai Voordeelweken te koop voor 9.995 euro.

Hyundai

De Getz Sky laat de inzittenden genieten van de zon. Dit actiemodel, gebaseerd op de 1.3i GLS, heeft als extra's namelijk een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak, een achterspoiler, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en luidsprekers achterin. De Getz Sky is bovendien uitgevoerd in een heldere metallic/mica lak. Dit pakket extra's vertegenwoordigt een totale waarde van 1.495 euro, maar de consument betaalt 620 euro. Dat betekent een voordeel van 875 euro. De Getz Sky staat in de showroom vanaf 12.715 euro.

Het actiemodel Cool beschikt over in carrosseriekleur meegespoten buitenspiegels en deurgrepen. En bij een cool uiterlijk hoort natuurlijk ook een koel interieur, vandaar dat deze Getz is uitgerust met airconditioning. De Getz Cool is gebaseerd op de 1.3i GL en is verkrijgbaar vanaf 11.745 euro. Dat betekent een consumentenvoordeel van 420 euro.

Wie van muziek houdt, vindt in de Getz Sound de auto. Dit actiemodel is gebaseerd op de 1.3i GLS en 1.6i GLS-uitvoeringen en kreeg als aanvulling op de standaarduitrusting een Pioneer radio/cd-speler mee die tevens geschikt is voor het afspelen van MP3-bestanden. Dit audiosysteem met een waarde van 299 euro is echter niet in de aanschafprijs van de Getz Sound terug te vinden, want het wordt niet aan de consument doorberekend. Daardoor is de Getz 1.3i Sound verkrijgbaar voor 12.095 euro en de Getz 1.6i Sound voor 12.595 euro.

De Matrix Cool heeft als extra's onder andere airconditioning, een achterspoiler, elektrisch verwarmbare buitenspiegels, mistlampen voor en afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling. De basis van de Matrix Cool vormt de Matrix 1.6i. Uitgerust met alle extra's zou het prijskaartje van deze Matrix uitkomen op 17.470 euro. Tijdens de Hyundai Voordeelweken kost de Matrix Cool echter 16.295 euro, een voordeel voor de consument van 1.175 euro.

Hyundai

De Matrix Sky is gebaseerd op de 1.6i GLS, maar heeft als extra's lichtmetalen velgen, dakrails, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en metallic/micalak. In de Hyundai Voordeelweken betaalt de consument voor het complete pakket extra's 800 euro, terwijl deze accessoires samen 2.600 euro waard zijn. Een voordeel voor de consument van 1.800 euro. De prijs voor de Matrix Sky komt daardoor op 19.295 euro.

Hyundai heeft de Matrix 1.6i GL voorzien van lichtmetalen velgen, dakrails, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en een metal look dashboard, wat resulteerde in het actiemodel Matrix Club. De waarde van het pakket extra's bedraagt 2.070 euro, maar de consument betaalt 500 euro, een voordeel dus van 1.570 euro. Daarmee komt de prijs van de Matrix Club uit op 17.495 euro.

Uiteraard levert Hyundai de Matrix ook met automaat. Deze Hyundai is voorzien van airconditioning, airbags en zij-airbags voor bestuurder en passagier, elektrisch bedienbare ramen rondom, elektrisch bedienbare buitenspiegels, ABS en EBD. De Matrix 1.8i GLS automaat staat bij de Hyundai-dealer voor 20.470 euro.

Vandebron
Vandebron