30 oktober 2007

Hyundai

Voordeel tijdens Hyundai Oud naar Nieuw Weken

30 oktober 2007 - Wie voor 31 december van dit jaar tijdens de Oud naar Nieuw Weken een nieuwe Hyundai aanschaft, profiteert van een inruilvoordeel van maximaal € 2.000,- bovenop de ANWB/Bovag-koerslijst.
Vandebron

Tijdens de Oud naar Nieuw Weken van 1 november tot en met 31 december 2007 geeft Hyundai extra inruilvoordeel, waardoor de aanschaf van een nieuwe Hyundai in de laatste twee maanden van het jaar 2007 interessant wordt Wie zijn of haar huidige auto inlevert bij de Hyundai-dealer en voor 31 december 2007 een nieuwe Hyundai koopt, ontvangt tijdens de Oud naar Nieuw Weken een extra inruilvoordeel van maximaal € 2.000,- bovenop de waarde van de huidige auto. Voor de dagwaarde van de auto geldt de ANWB/Bovag-koerslijst.

Hyundai

Op de speciale actiemodellen van Hyundai kan het voordeel oplopen tot € 4.100,-. Hyundai heeft diverse actiemodellen. Op deze modellen zijn veel gevraagde accessoires, zoals airconditioning, lederen bekleding en bijvoorbeeld parkeersensoren lager geprijsd.

Bovendien garandeert Hyundai tijdens de Oud naar Nieuw Weken de laagste prijsgarantie. Als een model door de nieuwe milieumaatregelen van het kabinet in januari 2008 duurder, of juist goedkoper wordt, dan staat Hyundai garant voor de laagste prijs voor wie gedurende de actieperiode een nieuwe Hyundai koopt.

Dutchlease
Vandebron