3 januari 2007

Hyundai

Voordeel op Hyundai Joy-actiemodellen

3 januari 2007 - Hyundai introduceert twee extra luxe actie-uitvoeringen. Wie een Hyundai Santa Fe Premium of een Hyundai Tucson Premium koopt, heeft extra luxe tegen een vriendelijke prijs.
YourLease

De Hyundai Santa Fe Premium, verkrijgbaar met zowel een benzinemotor als een dieselmotor met automatische transmissie en als 4WD, voegt daar ook nog eens een rij extra's aan toe. Dit zijn 18" lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een two-tone lederen interieur met verwarmbare voorstoelen (kleurcombinaties zwart/cognac of zwart/grijs), parkeersensoren en volautomatische verlichting. De prijs voor de Hyundai Santa Fe Premium bedraagt € 37.395,-. Dat is € 500,- meer dan de StyleVersion en betekent een consumentenvoordeel van bijna € 1.100,-.

Hyundai

Ook de Hyundai Tucson Premium biedt extra luxe. Dit model is uitgerust met een two-tone lederen interieur met de kleurcombinaties zwart/cognac of zwart/grijs, heeft verwarmde voorstoelen en parkeersensoren plus alle luxe zaken die al standaard in de Hyundai Tucson 2.0i CVVT StyleVersion zijn gemonteerd, zoals climate control, cruise control, lichtmetalen velgen en elektrisch bedienbare ramen. De prijs van deze Tucson bedraagt € 26.895,-. Een consumentenvoordeel van € 1.095,-.

Hyundai introduceert naast de Hyundai Tucson Premium en de Hyundai Santa Fe Premium per 1 januari 2007 nog een ander nieuw actiemodel, de Joy. Deze speciale Hyundai Joy is ontwikkeld voor vijf modellen en onderscheidt zich door een aantal extra specificaties, zoals parkeersensoren (achter), een radio/cd en mp3-speler, een dakspoiler en airconditioning. De pakketwaarde van de Joy verschilt per model. Deze speciale serie is van toepassing op de Atos, Getz, Accent, Matrix en Trajet. Het consumentenvoordeel van het actiemodel Joy kan oplopen tot € 5.050,-.

Vandebron
Remschijf.nl