1 mei 2006

Hyundai

Voordeel bij Hyundai tijdens WK voetbal

1 mei 2006 - Hyundai is Official Partner van de FIFA 2006 World Cup. Het merk lanceert daarom vanaf 1 mei een speciale actie. Wie de Hyundai-poster achter het raam hangt maakt niet alleen een maand lang kans op WK-kaarten voor een groepswedstrijd van het Nederlands voetbalelftal, maar heeft ook de mogelijkheid om de Hyundai Tuscon World Cup Edition te winnen.

In totaal stelt Hyundai 80 tickets voor een groepswedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het wereldkampioenschap beschikbaar. Iedere winnaar ontvangt altijd twee tickets en hoeft dus nooit alleen naar het WK om Oranje aan te moedigen. De winnaar van de hoofdprijs, een Hyundai Tuscon World Cup Edition ter waarde van € 26.195,-, wordt op 5 juni 2006 bekend gemaakt.

Hyundai

De poster wordt meegezonden in een unieke Hyundai WK-krant dat huis-aan-huis aan ruim twee miljoen huishoudens in Nederland wordt verspreid. Wie geen krant heeft ontvangen, kan deze bij de Hyundai-dealer afhalen. De actie begint op 1 mei 2006 en eindigt op 2 juni 2006. Een notaris maakt in de maand mei vanaf zondag 7 mei aanstaande elke week vier weken lang tien winnaars bekend.

Naast deze speciale WK actie scoort Hyundai met diverse World Cup Editions. Dit zijn modellen die extra zijn uitgerust, maar goedkoper zijn geprijsd! De Hyundai World Cup Editions zijn:

Hyundai
  • De Hyundai Atos World Cup Edition heeft onder meer flitsende lichtmetalen wielen, airconditioning, een dakspoiler en een radio/cd-speler; een pakket ter waarde van € 2.250,- waarvoor Hyundai duizend euro in rekening brengt. Een voordeel van € 1.250,-.
  • De Hyundai Getz World Cup Edition is uitgerust met een leerpakket op stuurwiel en versnellingspookknop, lichtmetalen wielen, een dakspoiler, een sportief two-tone interieur en een radio/cd-speler. Voor dit pakket ter waarde van €  1.995,- wordt € 395,- berekend. Het voordeel bedraagt € 1.600,-.
  • De Hyundai Trajet World Cup Edition is zelfs uitgerust met volledig lederen bekleding, privacy glass, cruise control en zeven stoelen. Voor dit pakket ter waarde van € 5.075,- wordt geen meerprijs berekend!
  • De Hyundai Tucson World Cup Edition heeft sportieve two-tone lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen en parkeersensoren. Deze extras ter waarde van €  2.595,- wordt geleverd voor € 1.000,-, wat een voordeel oplevert van € 1.595,-.
  • De Hyundai Matrix World Cup Edition heeft als extra pakket: een radio/cd-speler en lichtmetalen wielen, airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een dakspoiler, mistlampen voor, privacy glass en elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels. Dit alles heeft een waarde van €  3.230,-. Hyundai berekent € 700,-. Een voordeel van € 2.530,-.

Alle World Cup Editions zijn overigens voorzien van een speciale mattenset.

Dutchlease
Vandebron