15 februari 2018

Hyundai

Twee iF Design Awards voor Hyundai

15 februari 2018 - Hyundai heeft internationale erkenning gekregen door het winnen van twee iF Design Awards voor de geheel nieuwe KONA, de eerste subcompacte SUV van Hyundai, en voor de Hyundai i30 Fastback, de eerste vijfdeurs-coupé in het compacte segment.De iF Design Award-uitreiking vindt plaats op 9 maart 2018.
XLLease

De Hyundai i30 Fastback combineert het elan van een sportcoupé met het comfort bij dagelijks gebruik. De Fastback is misschien wel het meest in het oog springende model in het i30-gamma. De i30 Fastback wordt gekenmerkt door een sterke houding en sportieve, langwerpige lijnen. Het silhouet heeft dynamische sportcoupé-verhoudingen, gecreëerd door een aflopende daklijn en een lange motorkap. Dit unieke silhouet is bereikt met een verlaagd dak en doet toch geen concessies aan de uitvoerbaarheid. Het i30-gamma bestaat momenteel uit de Hyundai i30 5-deurs, de i30 Fastback, de i30 N en de i30 Wagon om aan de verschillende klantvragen te voldoen.

Hyundai

De gloednieuwe KONA is de eerste subcompacte SUV van het merk. De Hyundai KONA wordt gekenmerkt door de opvallende, zeer contrastrijke spatbordbekleding, gespierde oppervlakken en een stabiele, brede stand. Samen met karakteristieke elementen als de Cascade grille, de designidentiteit van Hyundai, en de dubbele koplampen boven de LED-dagrijverlichting, maakt dat het exterieur van de KONA progressief en tegelijkertijd elegant.

Het interieur van de Hyundai KONA weerspiegelt het exterieurthema met gladde, geprofileerde oppervlakken bovenop het instrumentenpaneel en de mogelijkheid voor klanten om de KONA naar hun eigen stijl aan te passen met verschillende kleuren: oranje, limoen en rood. De accentuering van het interieur gaat verder op de veiligheidsgordels.

Hyundai

De iF Design Award is een arbiter van kwaliteit en een van de belangrijkste designprijzen. Sinds 1953 heeft iF, dat staat voor International Forum, wereldwijd producten in alle takken van de industrie uitgekozen voor onderscheidingen vanwege hun uitstekende ontwerp. Hyundai won de iF Design Award in 2015 voor de Hyundai i20, in 2016 voor de Hyundai Tucson en in 2017 voor de New Generation Hyundai i30.

Dutchlease