14 juli 2004

Hyundai

Rijkere standaard uitrusting voor Hyundai Getz en Matrix

14 juli 2004 - Hyundai heeft de uitrusting van zowel de Getz als de Matrix uitgebreid. Door heel scherp te calculeren zijn de prijzen slechts gering gestegen, waarmee beide modellen er extra gunstig uitspringen in vergelijking met de concurrenten.
IkWilVanMijnAutoAf

Alle uitvoeringen van de Getz beschikken voortaan over ABS en EBD. Daarnaast zijn ze voorzien van afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling en buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur (uitgezonderd de 1.1 ActiveVersion). De DynamicVersion (voorheen GLS) is daarnaast nog eens extra voorzien van verwarmbare buitenspiegels. De vernieuwde uitvoeringen kosten 500 euro meer. En dat terwijl alleen al ABS als optie een waarde heeft van 795 euro. De Getz 1.5 CRDi is zelfs duurder geworden. Voor de Getz Cool (o.m. met airco) en de Getz Sky (o.m. met schuifdak) betekent de vernieuwde uitrusting een prijsstijging van respectievelijk 250 en 280 euro.

Hyundai

De Matrix heeft voortaan ABS en EBD (elektronische remdrukverdeling). En ook afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling vergroot het gebruiksgemak van alle uitvoeringen (behalve de 1.6i ActiveVersion). De 1.8i StyleVersion vervangt de GLS en heeft als extras ook dakrails, een metaalkleurige afwerking van de middenconsole en lichtmetalen velgen. Dit topmodel kost 19.995 euro. De Matrix 1.6i ActiveVersion is er vanaf 15.995 euro. Nieuw in het gamma is de combinatie van de 1.6 liter motor met automaat. Deze Matrix 1.6i DynamicVersion automaat kost 19.395 euro.

Hyundai
Dutchlease