16 april 2004

Hyundai

Meer kracht voor Hyundai 4x4

16 april 2004 - Voor Hyundai is 2004 het jaar van de SUV. Niet alleen wordt de Tucson gelanceerd, ook de Santa Fe en Terracan krijgen de aandacht. Bij de Santa Fe resulteerde dat in een extra krachtige versie van de direct ingespoten turbodiesel (125 pk/92 kW, 285 Nm). Dit model is tevens voorzien van een nieuw, elektronisch gestuurd 4WD-systeem.

Daarnaast zet de Nederlandse importeur de extra luxe Motion-uitvoering van de Santa Fe in de spotlights. Hij beschikt onder meer over climate control, two-tone lak en lichtmetalen 17-inchwielen. Volgens de beste Hyundai-tradities staat de Motion voor een scherp tarief in de prijslijsten.

Hyundai

De 2.9 CRDi-motor van de Terracan is door de technici verfijnd en levert nu meer vermogen en een hoger koppel. Bovendien zijn trillingen en geluid gereduceerd. Het interieur van de Terracan is op enkele punten gewijzigd. Opvallend detail: de vernieuwde uitvoering van de Terracan kost hetzelfde als zijn voorganger.

Een ruim interieur en veel luxe kenmerken Hyundai's vernieuwde Trajet. Hij kan zich daarmee volgens de fabrikant meten met modellen van andere merken, getuige het succes sinds de verkoopstart vier jaar geleden. Smaken en trends veranderen, en Hyundai haakt aan door uiterlijk en interieur op details aan te passen. De auto wint aan elegantie en krijgt een uitgebreidere uitrusting met onder meer standaard zijairbags. De Trajet is verkrijgbaar in een uitvoering: de DynamicVersion. Verder is er een nieuwe motor toegevoegd aan het gamma: een viercilinder benzinemotor van 2,0-liter inhoud met continu variabele kleptiming (CVVT).

Hyundai
IkWilVanMijnAutoAf
Dutchlease