30 juli 2003

Hyundai

Hyundai viert 25-jarig jubileum

30 juli 2003 - Hyundai trekt alle registers open om het 25-jarige jubileum in Nederland te vieren. Ter ere hiervan zijn er nu zogenaamde Twenty-five Editions van de Matrix, de Trajet en Santa Fe. Ze zijn voorzien van 25 opties met als klap op de vuurpijl een audioset met CD-speler en in de Trajet en Santa Fe een DVD-speler.
YourLease

De Matrix Twenty-five 1.6 GL is er voor 17.495 euro. Bovenop de standaarduitrusting is deze midi-MPV ook voorzien van lichtmetalen velgen, dakrails, afstandsbediening voor de centrale vergrendeling, een metaalkleurig dashboard, metallic/micalak en een Pioneer DEH-1500R radio/Cd-speler. De koper heeft een prijsvoordeel van 1.770 euro. De meerprijs voor deze jubileumuitvoering is namelijk 500 euro, terwijl de waarde van het pakket 2.270 euro bedraagt. De Matrix Twenty-five staat nu bij de Hyundai-dealer in de showroom.

Hyundai

De Trajet Twenty-five biedt een voordeel van 3.240 euro. Deze jubileumversie is gebaseerd op de Trajet 2.0 GLS. Tot de 25 opties behoren onder meer lichtmetalen velgen, een dakspoiler, metallic/mica lak, een Pioneer radio/CD-speler en de allernieuwste portable DVD-speler JP JackRabbit van Philips, voorzien van LCD-scherm dat met een beugel aan een hoofdsteun is te bevestigen, CD rewriter en een MP3-speler. De gezamenlijke waarde van deze extra's bedraagt 3.440 euro, terwijl de meerprijs van het pakket 200 euro is. De Trajet Twenty-five is er vanaf augustus en kost 25.695 euro.

Tot slot is er de Santa Fe Twenty-five met een consumentenvoordeel van 2.575 euro. Tot de 25 opties van deze zeer succesvolle SUV behoren lichtmetalen velgen, afstandsbediening voor de centrale vergrendeling, two-tone metallic lak en dezelfde radio/CD-speler en DVD-speler als in de Trajet Twenty-five. De waarde van dit pakket extra's is 3.475 euro, maar de meerprijs bedraagt 900 euro. De Santa Fe Twenty-five is gebaseerd op de Santa Fe 2.0 2WD en staat voor 25.695 euro vanaf augustus in de showroom.

Hyundai
IkWilVanMijnAutoAf
Vandebron