6 februari 2018
 

Hyundai Santa Fe

Hyundai toont eerste beelden Santa Fe

Autozine
6 februari 2018 | Hyundai heeft de eerste beelden van de nieuwe generatie Santa Fe vrijgegeven. De vierde generatie Hyundai Santa Fe heeft een moderne uitstraling, aangevuld met opvallende dubbele koplampen en de Cascade grille, de nieuwe SUV-familie-identiteit van Hyundai. Het exterieur wordt gekenschetst door een krachtige, brede houding.
AutoCoach

De buitenafmetingen maken de New Generation Santa Fe nog prominenter. Met een lengte van 4.770 mm, een breedte van 1.890 mm en een langere wielbasis belooft hij ook meer comfort aan zijn passagiers.

Hyundai

Als onderdeel van zijn SmartSense-technologie biedt de Santa Fe een uitgebreid pakket van Hyundai's nieuwste actieve veiligheidsvoorzieningen, waarmee geavanceerde technologie betaalbaar zou worden gemaakt. De Santa Fe is ook de eerste Hyundai die is uitgerust met Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist. Tijdens achteruitrijden met weinig zicht waarschuwt dit systeem niet alleen de bestuurder als er een voertuig van de zijkant nadert, het bedient ook automatisch de remmen. De Safety Exit Assist voorkomt een ongeval wanneer een voertuig van achteren nadert door tijdelijk de deuren te ontgrendelen, zodat passagiers veilig de auto kunnen verlaten.

Meer details van New Generation Santa Fe worden tijdens de wereldpremière bekendgemaakt, voordat het model zijn debuut maakt op de Autosalon van Genève in maart 2018.

Hyundai
Hyundai presenteert SEVENHyundai presenteert SEVEN
17 november 2021
Hyundai kondigt SEVEN aanHyundai kondigt SEVEN aan
3 november 2021
5 EuroNCAP sterren voor Hyundai IONIQ 55 EuroNCAP sterren voor Hyundai IONIQ 5
27 oktober 2021
Hyundai bouwt 2 brandstofcelfabriekenHyundai bouwt 2 brandstofcelfabrieken
8 oktober 2021
 

Info