7 juli 2004

Hyundai

Hyundai start Summer Sale festival

7 juli 2004 - Voor Hyundai staan de zomermaanden zeker niet alleen in het teken van zon en vakantie het is ook de aanleiding voor het feestelijke Summer Sale Festival. Voor zes verschillende modellen gelden zomeraanbiedingen. De onlangs vernieuwde Trajet is er tijdelijk met een gratis Summer Pack ter waarde van 1.422 euro. Het Summer Sale Festival begint op 8 juli.
IkWilVanMijnAutoAf

Het speciale Summer Pack van de Trajet bestaat uit een wegklapbare en uitneembare derde zitrij en metallic lak ter waarde van 1.422 euro. Het is tijdelijk gratis. Er is een beperkt aantal van deze Trajets Summer Pack beschikbaar. Kort geleden kreeg de Trajet een facelift, een rijkere uitrusting en een krachtiger 2.0 liter benzinemotor met variabele kleptiming. De prijzen van de Trajet Summer Pack beginnen bij 25.595 euro. Daarmee is het de voordeligste fullsize ruimteauto met zeven zitplaatsen.

Hyundai

Speciaal aangepast voor zomerse ritten zijn de Atos Sky en de Getz Sky. Ze hebben een open dak dat voor extra licht en ventilatie zorgt. De Atos Sky heeft daarnaast ook nog een Sony-radio met MP3-speler en een metal look middenpaneel dashboard. Het hele pakket extras kost deze zomer 200 euro. De Atos Sky is er vanaf 8.995 euro. De Getz 1.3i DynamicVersion Sky is standaard voorzien van ABS en EBD en heeft als extras een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak en een achterspoiler. Het zomerse Sky-pakket heeft een waarde van 875 euro. Door een voordeel van 475 euro staat de Getz 1.3i DynamicVersion Sky klaar voor 12.995 euro.

Een andere ijzersterke optie om het hoofd koel te houden deze zomer is de Getz Cool of de Matrix Cool, beide tegen een speciale prijs voorzien van airconditioning en andere extra's. De Getz 1.3i ActiveVersion Cool kost 11.995 euro, wat een voordeel betekent van 595 euro. De Matrix 1.6i Cool heeft naast de airconditioning een lange lijst extras, zoals een middenarmsteun achterin, een opbergvak voor de zonnebril, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, verwarmbare buitenspiegels, mistlampen voor en een spoiler. De Matrix Cool kost dankzij 1.175 euro voordeel tijdens het Summer Sale Festival een zonnige 16.295 euro.

De Santa Fe ontbreekt niet tijdens de zomerse Hyundai-acties. In de speciale Motion-uitvoering beschikt hij over een pakket extra's. Het Motion-pakket omvat onder meer climate control, cruise control, metaalkleurige interieurdetails, afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling en een extra luxe interieurbekleding. De 17-inch wielen en two-tone lak maken de Motion compleet. Het hele pakket met een waarde van 3.435 euro kost tijdelijk slechts 800 euro resp. 1.000 euro voor de CRDi-motor en de benzinemotoren. De Santa Fe Motion is leverbaar als 2.0i 16V 2WD en 2.0 CRDi 2WD. De prijzen beginnen bij 25.995 euro.

Dutchlease
Remschijf.nl