3 maart 2014

Hyundai

Hyundai presenteert Hot Shop

3 maart 2014 - Hyundai presenteert Hot Shop. Als dit embleem op de showroom van de Hyundai-dealer staat, dan zijn er extra's te halen en kunnen er voordelige deals worden gesloten. Van 10 tot 31 maart lopen de Hot Shop-aanbiedingen op actiemodellen op tot een voordeel van 4.900 euro. Als klap op de vuurpijl biedt de Hyundai-dealer een Hot Shop-inruilbonus tot 2.000 euro.
YourLease

Een van de belangrijkste Hyundai Hot Shop-modellen is de i20 i-Deal. De i20 i-Deal is voorzien extra's zoals een Bluetooth-carkit, 15-inch lichtmetalen velgen en een navigatiesysteem. Dit model (gebaseerd op de i-Motion) is verkrijgbaar voor € 15.495,-, wat een voordeel betekent van € 2.295,-.

Hyundai

Nieuw zijn de i20 Go! en Go! plus. Deze actiemodellen onderscheiden zich door de buitenspiegelkappen in zwart metallic, de zwarte B-stijl, privacy glass en donkergrijze 15-inch lichtmetalen velgen.

Het Go!-pakket is gebaseerd op de i20 5-deurs 1.2 5MT i-Motion van € 15.495,-, met daarbovenop extra's als een lichtsensor, een Bluetooth-carkit, zwarte buitenspiegelkappen, cruise control én een navigatiesysteem. Deze uitvoering biedt een consumentenvoordeel van € 3.495,-.

Bovenaan de prijslijst staat de i20 met het Go! plus-pakket. Dit model biedt het voordeel van de Go!-uitvoering met bovendien extra's als een zonnedak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, lederlook bekleding, een automatisch dimmende binnenspiegel en een regensensor. Het consumentenvoordeel op dit model bedraagt € 4.900,-, mede door het navigatiesysteem.

De Hyundai i30 5-deurs staat ook in de Hot Shop als Go!- en Go! plus-uitvoering, waarvoor de i-Motion-uitvoering als basis dient. Dat betekent  extra's in de vorm van buitenspiegelkappen in zwart metallic, chromen designlijnen in de grille, 15-inch lichtmetalen velgen en privacy glass. Daarnaast is de Go! voorzien van volautomatische airconditioning, een navigatiesysteem met achteruitrijcamera, een Bluetooth-carkit, een licht- en regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De i30 Go! wordt aangeboden met een meerprijs van € 1.500,- ten opzichte van de i-Motion, wat een consumentenvoordeel betekent van € 3.090,-. De  i30 Go! is leverbaar met een 1.6 GDI-benzinemotor en handgeschakelde transmissie vanaf € 22.495,-.

De topper is de i30 met het Go! plus-pakket. Dit pakket heeft als extra's lederlook bekleding, stoelverwarming en parkeersensoren voor en achter. De totale waarde daarvan bedraagt € 6.590,-, de meerprijs is echter € 2.500,-. Kortom, een voordeel van € 4.090,-.

Ook de ix20 staat in de Hyundai Hot Shop als Go!-uitvoering. Deze uitvoering is gebaseerd op de Hyundai ix20 1.4 5MT i-Motion, met extra's als een navigatiesysteem met achteruitrijcamera en 16-inch lichtmetalen velgen. Dit pakket wordt aangeboden met een meerprijs van € 1.000,-, wat een consumentenvoordeel betekent van € 1.495,-.

Op geselecteerde modellen loopt de inruilbonus bij de Hyundai-dealer op tot € 2.000,-.

XLLease