6 juli 2006

Hyundai

Hyundai pakt uit met S-Editions

6 juli 2006 - Hyundai pakt deze zomer uit met S-editions van de Hyundai Atos, de Hyundai Getz, de Hyundai Matrix en de Hyundai Tuscon. Deze actiemodellen van Hyundai zijn niet alleen uitgerust met ondermeer airconditioning, parkeersensoren en andere accessoires, maar ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Het voordeel op de S-Edition van Hyundai kan zo maar oplopen tot € 2.630,-. Wie een proefrit in een Hyundai maakt wordt nu ook nog eens beloond met een Superman DVD.
IkWilVanMijnAutoAf

De Hyundai Atos S-Edition heeft een 1.1i viercilinder benzinemotor (46 kW/63 pk). Deze Atos heeft ondermeer ABS met EBD, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor. Een airbag voor de bestuurder en nu ook een radio/cd-speler, parkeersensoren en airconditioning. De prijs bedraagt € 8.995,-. Dat levert een voordeel op van €  1.140,-

Hyundai

De Hyundai Getz S-Edition heeft een 1.4i benzinemotor (71 kW/97 pk) en is daarnaast uitgerust met ondermeer ABS met EBD, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een radio/cd-speler, parkeersensoren en airconditioning. De prijs bedraagt € 12.995,-. Dit betekent een voordeel van € 1.035,-.

De Hyundai Matrix S-Edition heeft een 1.6i benzinemotor met een vermogen van 76 kW / 103 pk. De Matrix heeft een uitrusting met ABS met EBD, airbags voor, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, een radio/cd-speler, parkeersensoren en airconditioning voor de prijs van € 17.495. Het voordeel is daarmee € 2.630,-.

Hyundai

De Hyundai Tucson 2.0i S-Edition heeft een 2-liter benzinemotor (104 kW / 141 pk). Dit actiemodel is uitgerust met ondermeer ABS met EBD, climate control, 16"lichtmetalen velgen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmbare voorstoelen, two tone lederen bekleding en parkeersensoren. De prijs is: € 26.695,-. Het voordeel bedraagt €  1.095,-.

XLLease