11 november 2005

Hyundai

Hyundai pakt uit met eindejaarsspektakel

11 november 2005 - Hyundai speelt traditioneel aan het einde van het jaar voor Sinterklaas. Dit jaar pakt de fabrikant extra uit met het eindejaarsspektakel. Dat betekent speciale prijzen voor actiemodellen en cadeaus voor consumenten die vanaf 12 november tot en met 31 december een nieuwe Hyundai kopen.

Dit jaar staat het Hyundai eindejaarsspektakel niet alleen in het teken van veertien bijzondere actiemodellen. Hyundai voorziet de feestdagen van een extra glans door elf speciale producten van Princess bij elke nieuwe Hyundai te leveren. Het voordeel op de actiemodellen kan tijdens het Hyundai eindejaarsspektakel oplopen tot € 7.500,-. Het Princess pakket bestaat uit: een gourmet en raclette set, een broodmachine, een popcornmaker, een citruspers, een cappuccinomaker, een waterkoker, een blender, een toaster, een wijnkoeler, een frituurpan en een bakplaat.

Hyundai

Met de komst van de vernieuwde Atos is ook de kleinste Koreaan weer bij de tijd. De auto is zowel vanbinnen als vanbuiten veranderd. Hyundai ontwierp ondermeer een nieuwe grille, nieuwe wieldoppen en een andere bekleding voor de Atos. Ook de motor werd aangepast. Deze levert voortaan meer vermogen en trekkracht en is zuiniger in het gebruik. De twee actiemodellen tijdens het eindejaarsspektakel zijn: de Hyundai Atos 1.1i First Edition (vanaf € 8.995,-) met als extra een two tone interieur en de Atos 1.1i Cool (vanaf € 9.295,-) die ook airconditioning heeft. Dit betekent een voordeel van € 695,-.

De Hyundai Getz wordt uitgebracht als 1.1i, 1.4i, 1.6i en 1.5 CDRi VGT. Het actiemodel de 1.4i Cool is als extra voorzien van airconditioning voor de prijs vanaf € 12.795,- een voordeel van € 595,-. De Hyundai Getz 1.4i First Edition heeft als extra's ondermeer een two tone interieur, een lederen versnellingspook, lederen stuurwiel, 15" lichtmetalen velgen, 195/50 R15 banden, een achterspoiler en een First Edition mattenset. Dit actiemodel is verkrijgbaar vanaf € 13.790,-, wat een voordeel oplevert van € 1.500,-.

Ook de Hyundai Matrix is kortgeleden vernieuwd. De actiemodellen zijn de Matrix 1.6i Pure met airconditioning voor € 15.995 (voordeel € 1.995,-) en de Matrix 1.6i Cool met o.a. airconditioning, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, mistlampen voor, dakrails en een achterspoiler. De prijs: € 16.995,-. Dat betekent een voordeel van: € 2.250,-.

Ook de Hyundai Accent staat in de schijnwerpers. De Accent 1.3i Young is uitgerust met ondermeer airconditioning, ABS met EBD, schijfremmen voor, centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging, een boordcomputer, elektrisch bedienbare ramen voor en gordelspanners voor met drukbegrenzer. De prijs bedraagt € 10.995,-. Een voordeel van: € 2.100,-.

De Hyundai Sonata, die begin dit jaar op de Nederlandse markt is gekomen, is de ruime zakensedan van Hyundai. De Sonata 2.4i CVVT Business Edition is nu uitgerust met als extra's lederen bekleding en verwarmbare voorstoelen. De prijs is € 26.495,-. Dit levert een voordeel op van € 1.100,-

Ook de Hyundai Trajet 2.0i CVVT 7-seater en de Trajet Motion staan tijdens het Hyundai Eindejaar Spektakel in het zonnetje. De Hyundai Trajet 2.0i CVVT 7-seater is tijdens de actieperiode van een derde zitrij voorzien. De prijs van dit actiemodel bedraagt € 25.995,-, een voordeel van € 2.500,-. De Trajet Motion heeft naast een derde zitrij, lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, climate control en privacy glass. De prijs bedraagt € 27.495,-. Het actievoordeel bedraagt: € 4.700,-.

Er zijn drie actiemodellen van de Hyundai Santa Fe. Dat zijn de Santa Fe 2WD Motion, de Santa Fe 2WD Business Edition en de Santa Fe 2WD Elite. De Hyundai Santa Fe 2WD Motion heeft als belangrijkste extra's climate control, cruise control, een boordcomputer, 17" lichtmetalen velgen, privacy glass, een elektrisch schuif/kanteldak en afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling. De prijs bedraagt: € 25.995,-, een voordeel oplevert van € 5.945,-. De Hyundai Santa Fe 2WD Business Edition voegt aan dit pakket lederen bekleding en verwarmbare stoelen toe. De prijs van model: € 26.495,-. Dat betekent een voordeel van € 7.045,-. De Hyundai Santa Fe 2WD Elite is ten opzichte van de Motion extra voorzien van een 2.4i benzinemotor in plaats van een 2.0i benzinemotor. Met lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, een lederen stuurwiel en een lederen versnellingspook is deze Santa Fe het compleetst. De prijs bedraagt: € 27.495. Dit komt neer op een voordeel van € 6.995,-.

XLLease
Vandebron