7 april 2014

Hyundai

Hyundai tijdelijk leverbaar met Go!-pakket

7 april 2014 - Hyundai biedt vanaf april zogenaamde "Go" actiemodellen aan. Het standaard geïntegreerde navigatiesysteem in het Go!-pakket en de extra lederlook bekleding in het Go! Plus-pakket geven de Go!-modellen meerwaarde. Daarnaast is het nodige financieel voordeel te behalen.
YourLease

Het Go!-pakket op de Hyundai i20 is gebaseerd op de i20 5-deurs 1.2 5MT i-Motion van € 15.495,-, met daarbovenop extra's als een geïntegreerd navigatiesysteem, een lichtsensor, een Bluetooth-carkit en buitenspiegels in zwart metallic. Deze uitvoering biedt een consumentenvoordeel van € 3.495,-.

Hyundai

Aan de top van het aanbod staat de Hyundai i20 met Go! Plus-pakket voor € 15.990,-. Dit model biedt het voordeel van de Go!-uitvoering maar met aantrekkelijke extra's als een zonnedak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een automatisch dimmende binnenspiegel met regensensor. De lederlook bekleding geeft deze uitvoering een extra rijk gevoel.

Het consumentenvoordeel op dit actiemodel is € 4.900,-, mede door het geïntegreerde navigatiesysteem. De meerprijs bedraagt € 495,-.

Hyundai heeft ook de i30 5-deurs als Go! en Go! Plus-uitvoering, waarvoor de i-Motion-uitvoering als basis dient. Dat betekent extra's in de vorm van buitenspiegels in zwart metallic, chromen designlijnen in de grille, lichtmetalen 15-inchvelgen en privacy glass. Daarnaast is de Go! voorzien van climate control, een navigatiesysteem met achteruitrijcamera en vijf jaar kaart-updates, een Bluetooth-carkit, een licht- en regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De i30 Go! wordt aangeboden met een meerprijs van € 1.500,- ten opzichte van de i-Motion: een consumentenvoordeel van € 3.090,-. De i30 Go! met 1.6 GDI-benzinemotor en handgeschakelde transmissie is leverbaar vanaf € 22.495,-.

Daar bovenop komt de i30 met Go! Plus-pakket. Dit pakket heeft als extra's bovenop de Go!: lederlook bekleding met stoelverwarming en parkeersensoren voor en achter. Het Go! Plus-pakket op de Hyundai i30 heeft een totale consumentenwaarde van € 6.590,-, maar kent een meerprijs van € 2.500,-. Kortom: een voordeel van € 4.090,-.

Ook de Hyundai ix20 is er met Go!-pakket. Deze uitvoering is gebaseerd op de ix20 1.4 5MT i-Motion, met als extra's: een navigatiesysteem met achteruitrijcamera en lichtmetalen 16-inchvelgen. Dit pakket wordt aangeboden met een meerprijs van € 1.000,- en biedt daardoor een consumentenvoordeel van € 1.495,-.

IkWilVanMijnAutoAf
Remschijf.nl