10 november 2023

Hyundai

Hyundai kondigt Smart Urban Mobility Hub aan

10 november 2023 - Hyundai heeft de eerste details vrijgegeven van de eerste Smart Urban Mobility Hub die door de groep wordt geopend. De nieuwe hub, het in Singapore gevestigde Hyundai Motor Group Innovation Center Singapore (HMGICS), heeft als doel de toekomst van mobiliteitsproductie vorm te geven en nieuwe normen te stellen op het gebied van klantbeleving.
YourLease

HMGICS dient volgens Hyundai als proeftuin voor mensgerichte en intelligente technologie voor automobielproductie. Daarbij wordt gebruikgemaakt van productiemethoden van de volgende generatie, die sterk geëvolueerd zijn ten opzichte van traditionele methoden met een lopende band.

Hyundai

Terwijl Hyundai zijn benadering ten aanzien van productie, duurzaamheid en klantenervaring verder ontwikkelt, moet HMGICS ook de positie van Singapore versterken op het gebied van toekomstige mobiliteit dankzij de focus op duurzame en transformerende oplossingen. HMGICS is volledig geïntegreerd in het stedelijke ecosysteem van Singapore en moet de gezamenlijke visie van Hyundai en Singapore versterken om een betere en duurzamere toekomst voor iedereen te creëren.

HMGICS, de eerste Smart Urban Mobility Hub van Hyundai, wordt op 21 november 2023 officieel geopend (kort daarna is HMGICS toegankelijk voor het publiek).

Carsub
Remschijf.nl