3 november 2021
 

Hyundai

Hyundai kondigt SEVEN aan

Autozine
3 november 2021 | Hyundai heeft de eerste beelden gedeeld van de nieuwe concept car SEVEN. Dit studiemodel verwijst naar een gloednieuwe SUV die het nieuwe line-up-merk van Hyundai, IONIQ, komt versterken.De officiele onthulling van SEVEN vindt plaats op 17 november op AutoMobility LA in Los Angeles en is online te volgen. SEVEN zal van 19 tot 28 november te zien zijn voor het grote publiek.
Info

SEVEN is een studiemodel van een batterij-elektrische SUV die Hyundai's toekomstige designrichting en technologische vooruitgang weerspiegelt. Uiterlijk valt hij op door zijn slanke vorm en vanbinnen springt vooral de enorme ruimte in het oog.

Hyundai

Het interieur van SEVEN oogt als een lounge-achtige belevingsruimte zoals we ook al kennen van de IONIQ 5 die eerder dit jaar werd geпntroduceerd. Binnenin zijn volop duurzame materialen toegepast die een verfijnde, milieuvriendelijke mobiliteitservaring bieden.

IONIQ, Hyundai's line-up-merk dat zich exclusief richt op batterij-elektrische auto's (BEV's), telt vooralsnog 1 model: de IONIQ 5. Het is de eerste BEVvan Hyundai die is gebouwd op het E-GMP-platform, wat onder meer ultrasnelladen met 800V mogelijk maakt.

XLLease
Hyundai onthult Mobile Eccentric DroidHyundai onthult Mobile Eccentric Droid
16 december 2021
Hyundai presenteert SEVENHyundai presenteert SEVEN
17 november 2021
5 EuroNCAP sterren voor Hyundai IONIQ 55 EuroNCAP sterren voor Hyundai IONIQ 5
27 oktober 2021
Hyundai bouwt 2 brandstofcelfabriekenHyundai bouwt 2 brandstofcelfabrieken
8 oktober 2021