26 januari 2018

Hyundai Santa Fe

Hyundai kondigt nieuwe Santa Fe aan

26 januari 2018 - De onthulling van de nieuwe Hyundai Santa Fe komt steeds dichterbij. Over een maand haalt Hyundai het doek van de SUV. Die wereldpremière vindt plaats aan de vooravond van de Autosalon van Genève (8-18 maart 2018) waar het officiële debuut van de Hyundai Santa Fe gepland staat. Met een teaserfoto van de SUV luidt Hyundai de vierde generatie van zijn Santa Fe in.
Wittebrug

De nieuwe generatie Santa Fe biedt een uitgebreid pakket van Hyundai SmartSense, de nieuwste actieve veiligheidsvoorzieningen van Hyundai. Daarmee is de nieuwe SUV weer bij de tijd wat betreft actieve veiligheid. Nieuw is het Rear Occupant Alert: dit systeem detecteert passagiers op de achterbank en attendeert de bestuurder op hun aanwezigheid bij het uitstappen.

Hyundai

Het Rear Cross Traffic Collision Warning in de nieuwe generatie Hyundai Santa Fe is verder verbeterd met een automatische remfunctie. Om het risico van een aanrijding bij achteruitrijden in smalle straten met beperkt zicht te vermijden, waarschuwt het systeem de bestuurder en remt het automatisch.

Net als de Hyundai Santa Fe (sinds 2001) is de Hyundai Tucson (sinds 2004) er verantwoordelijk voor dat Hyundai definitief als wereldmerk op de kaart werd gezet. Beide SUV's groeiden na hun introductie uit tot de grote aanjagers in hun klasse; van deze twee modellen zijn er sinds het begin van de 21ste eeuw meer dan een miljoen verkocht in Europa. Vorig jaar lanceerde Hyundai ook een SUV in het segment van de compacte crossovers, de KONA.

Remschijf.nl