28 maart 2008

Hyundai

Hyundai zet in op schone techniek

28 maart 2008 - Hyundai wil spoedig met de serieproductie van hybride en brandstofcel aangedreven Hyundai's te beginnen. Daarnaast zet Hyundai in op schone diesel- en benzinemotoren. Ook wordt het Hyundai i-Blue-concept (start-/stopsysteem, verbeterde aerodynamica, andere overbrengverhouding transmissie en banden met een lage rolweerstand) volgend jaar ingevoerd in de Hyundai i30, de Hyundai i10 en de in oktober van dit jaar te verwachten Hyundai i20.
IkWilVanMijnAutoAf

Volgens Hyundai-baas Chung Moon Koo kleurt Hyundai vanaf 2009 volledig groen. "Hyundai wil de slagkracht en de concurrentiepositie vergroten door eigentijdse, milieuvriendelijke en technologisch vooruitstrevende auto's te bouwen. Deze beslissing hebben we een aantal jaren geleden genomen. We plukken nu zo langzamerhand de vruchten hiervan. De nieuwe generatie dieselmotoren is een groot succes. In 2009 wordt een begin gemaakt met de massaproductie van een hybride Hyundai, die kan rijden op elektriciteit, benzine én LPG. Vanaf 2012 wordt ook een begin gemaakt met de serieproductie van de brandstofcel aangedreven Hyundai", aldus Chung Moon Koo.

Hyundai

Hyundai kijkt niet alleen naar de toekomst, maar ook naar het heden. Door de technische vooruitgang die Hyundai heeft gemaakt, hebben de nieuwe belastingmaatregelen op vervuilende auto's geen invloed op Hyundai. Behalve de schonere diesel- en benzinemotoren wil Hyundai ook het i-Blue-concept spoedig invoeren. Het i-Blue-concept wordt volgend jaar ingevoerd op de Hyundai i30 en de Hyundai i30 CrossWagon, de Hyundai i10 en de Hyundai i20.

Hyundai zet vanaf 1 april 2008, wanneer alle wijzigingen door de belastingmaatregelen en extra milieuheffingen in de prijzen van alle nieuwe automodellen zijn verwerkt, nadrukkelijker dan ooit de aanval in op de concurrentie.

Hyundai
YourLease
Remschijf.nl