12 september 2023

Hyundai

Hyundai introduceert Continu Plan

12 september 2023 - Hyundai introduceert een nieuwe financieringsoplossing: Hyundai Continu Plan. Dankzij een korte contractperiode en een gegarandeerde inruilwaarde aan het einde van de financieringstermijn, hebben klanten de mogelijkheid om continu Hyundai te rijden door hun auto aan het einde van de looptijd in te ruilen voor een nieuw exemplaar, zonder zich zorgen te maken over onverwachte kosten. Klanten rijden zo steeds in het nieuwste model, met fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten.
Carsub

Met Hyundai Continu Plan rijdt de klant bijvoorbeeld in een nieuwe Hyundai i10 vanaf € 199 per maand (o.b.v. 48 mnd./10.000 km/pj). Dit betreft de i10 i-Drive. Elektrisch rijden kan ook. Zo is de nieuwe KONA Electric met 48,4 kWh-batterijpakket er vanaf € 399 per maand (o.b.v. 48 mnd./10.000 km/pj) en de IONIQ 6 in Style-uitvoering vanaf € 439 per maand (o.b.v. 48 mnd./10.000 km/pj).

Hyundai

Bij aanschaf van een nieuwe auto stelt Hyundai de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast. Deze gegarandeerde restwaarde hoeft de klant gedurende de looptijd niet af te lossen. Hij/zij betaalt het verschil tussen de aanschafprijs en de minimaal gegarandeerde restwaarde, verspreid over maandelijkse termijnen, plus een vast en laag rentepercentage. Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid om zijn Hyundai Continu Plan-contract tussentijds geheel of gedeeltelijk in te lossen tegen lage kosten.

Met het Hyundai Continu Plan betaalt de klant alleen af voor wat hij daadwerkelijk verbruikt. Bovendien kan hij door een mogelijke aanbetaling en de keuze voor het aantal gereden kilometers per jaar (10.000, 20.000 km of 30.000 km) zelf invloed uitoefenen op het maandelijkse bedrag dat hij verschuldigd is.

Aan het einde van het contract heeft de klant drie mogelijkheden:

  1. Vernieuwen: een van de mogelijkheden van het Hyundai Continu Plan is dat de klant aan het einde van de looptijd zijn Hyundai weer kan inruilen voor een nieuwe. Zo kan hij steeds in het nieuwste model rijden, met fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is de Hyundai aan het einde van het contract meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde? Dan is het verschil voor de klant. Dat bedrag kan hij dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op zijn volgende Hyundai.
  2. Teruggeven: als de klant besluit zijn Hyundai terug te geven, worden de conditie van de auto en het kilometrage beoordeeld. De klant hoeft verder niets meer te betalen als die allebei volgens afspraak zijn. Door de restwaardegarantie blijft de klant nooit achter met een restschuld als de waarde van de Hyundai onverwacht is gedaald. Hij geeft de auto simpelweg terug aan Hyundai en is van alle verplichtingen af.
  3. Houden: wil de klant in zijn Hyundai blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat hij nog hoeft te betalen, is de door Hyundai gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kan de klant in één keer doen, maar ook weer in maandelijkse termijnen.

Het Hyundai Continu Plan is een van de financieringsoplossingen van Hyundai. Particulieren kunnen gebruikmaken van verschillende lease- en financieringsvormen, zoals Hyundai Private Lease of Hyundai Private Finance. Voor zakelijk rijders is er de keuze uit Hyundai Operational Lease en Hyundai Financial Lease.

Vandebron