10 januari 2008

Hyundai

Hyundai introduceert Business Editions van Tucson en Santa Fe

10 januari 2008 - Hyundai begint het nieuwe jaar met een actiemodel. Voor de Hyundai Tucson en de Hyundai Santa Fe introduceert Hyundai de zogenaamde Business Edition. Deze nieuwe Business Editions kenmerken zich door een extra rijke uitrusting voor een speciale prijs. Beide SUV's zijn voorzien van een geïntegreerd navigatiesysteem en parkeersensoren, waarvoor niets extra hoeft te worden betaald. De nieuwe Business Editions zijn per direct leverbaar.

De prijs voor de Hyundai Tucson business edition bedraagt € 25.395,-. De Hyundai Santa Fe business edition is verkrijgbaar vanaf € 36.895,-. Behalve een volledig in het dashboard geïntegreerde navigatiesysteem en parkeersensoren, zijn de Hyundai Santa Fe en Hyundai Tucson Business Editions standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, climate control en cruise control.

Hyundai

Het navigatiesysteem in de Hyundai Tucson Business Edition heeft een consumentenprijs van € 950. Het totale voordeel van het pakket komt hiermee voor de Hyundai Tucson Business Edition op € 1.445. Het navigatiesysteem met een groot scherm van Pioneer dat naadloos in het dasboard van de Hyundai Santa Fe business edition wordt gemonteerd heeft een consumentenwaarde van € 1.800. Het totale consumentenvoordeel van de Santa Fe business edition bedraagt € 2.295.

Deze nieuwe Hyundai business editions zijn leverbaar op de Style-uitvoeringen van de Hyundai Tucson en de Hyundai Santa Fe. Bij de Hyundai Tucson betreft dit de 2.0i CVVT 2WD. Bij de Santa Fe is de business edition leverbaar op de uitvoering met een 2.7i V6 motor en een 2.2 CRDi VGT dieselmotor met zowel vijf als zeven zitplaatsen, 2WD en 4WD, handgeschakeld en met automatische versnelling.

Vandebron