22 januari 2013

Hyundai

Hyundai i10 en i20 nu met Black Pack

22 januari 2013 - De Hyundai i10 en i20 zijn tijdelijk leverbaar met Black Pack. Deze Hyundai's voorzien van allerlei extra's, waar onder een glanzend pianozwart dak. De Hyundai i10 Black Pack is er voor 9.995 euro en de i20 Black Pack voor 14.795 euro.
YourLease

De i10 Black Pack is gebaseerd op de "1.0 Blue i-Drive Cool", met airconditioning. Naast de rijke basisuitrusting met onder andere getint glas, dakspoiler, een in delen (60/40) neerklapbare achterbak en een radio/cd/mp3-speler met AUX-/USB-aansluiting, wordt de i10 Black Pack geleverd met enkele gewilde accessoires. De Black Pack heeft knipperlichten in de buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor- en achter, verwarmbare buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Het consumentenvoordeel loopt hierdoor op tot € 990,-.

Hyundai

De i20 Black Pack is gebaseerd op de "i-Motion". Deze versie is standaard uitgerust met airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurwielbediening van de audio, getint glas, een ruitenwisser en -sproeier achter, bumpers en deurgrepen in de carrosseriekleur. Ook een dakspoiler, LED-dagrijverlichting en mistlampen voor- en achter maken deel uit van het pakket. De i20 Black Pack heeft als extra een pianozwart dak.

Het consumentenvoordeel van de i20 Black Pack bedraagt €495,-.

Wittebrug
XLLease