2 februari 2006

Bespaar op de bijtelling

Hyundai helpt besparen op de bijtelling

2 februari 2006 - Vanaf dit jaar wordt de bijtelling voor het prive-gebruik van de auto verrekend met het salaris. Dit scheelt vaak enkele honderden euro's per maand. Hyundai heeft daarom het initiatief genomen om consumenten voor te lichten hoe ze het beste op hun bijtelling kunnen besparen. Op de website Bespaaropbijtelling.nl zijn tips te vinden voor goedkoper leasen.
Dutchlease

De site Bespaaropbijtelling.nl is een consumentensite, waarvan Hyundai de initiator is. Via deze site kunnen klanten op een eenvoudige manier uitrekenen hoe ze aanzienlijk op hun bijtelling voor het prive-gebruik van hun auto van de zaak kunnen besparen.

Hyundai

De grootste winst kan worden behaald als er gekozen wordt voor een lease-auto met een lage cataloguswaarde. Deze cataloguswaarde van de auto bepaalt immers de bijtelling. En dat is goed nieuws voor Hyundai, dat voor minder geld dan de concurrentie auto's aanbiedt die toch compleet en comfortabel zijn.

Op Bespaaropbijtelling.nl staan bovendien aanvullende tips. Niet iedereen met een auto van de zaak hoeft immers 22 procent van de nieuwwaarde van de auto bij zijn inkomen op te tellen. Als er bijvoorbeeld op frequente basis twee of meer werknemers gebruikmaken van een bestelauto, dan kan de bijtelling worden afgekocht voor € 300 per jaar.

Ook hoeft geen bijtelling te worden betaald als de bestelauto na het gebruik op het afgesloten terrein van de werkgever achterblijft, of als er met de werkgever is afgesproken dat de bestelauto niet voor prive-doeleinden mag worden gebruikt. Als de bestelauto alleen met een bestuurdersstoel is uitgerust, hoeft ook geen extra belasting te worden betaald. En wie zorgvuldig een rittenadministratie bijhoudt en prive niet meer dan 500 kilometer per jaar met de auto van de zaak rijdt, wordt ook vrijgesteld van het betalen van bijtelling.

XLLease
Dutchlease