22 april 2008

Hyundai

Hyundai geeft VIP-arrangement weg voor de opening van EURO 2008

22 april 2008 - Hyundai beloont de echte Oranjefans op het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam met een driedaags VIP-arrangement naar EURO 2008. Wie zich op een zo origineel mogelijke manier laat fotograferen, maakt kans om de openingsceremonie en de daarna volgende wedstrijd tussen Zwitserland en Tsjechië mee te maken.
XLLease

Radio 538 kleurt het Museumplein in Amsterdam op Koninginnedag al sinds enkele jaren oranje. Op woensdag 30 april verzorgen grote nationale en internationale artiesten van 12.00 tot 22.00 uur hét Koninginnedagfeest van Nederland. Ook Hyundai, een van de hoofdsponsors van het Europees kampioenschap voetbal dat in de maand juni in Zwitserland en Oostenrijk wordt gespeeld, is van de partij. Hyundai geeft op het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam drie VIP-arrangementen weg.

Hyundai

Wie getuige wil zijn van het openingsfeest van EURO 2008 en de wedstrijd tussen het gastland Zwitserland en Tsjechië op 6 juni in Zürich, kan zich tijdens het Radio 538 Koninginnefeest in Amsterdam op een zo origineel mogelijke manier laten fotograferen door de Radio 538-fototeams. Er zijn prijzen voor de leukste Oranjefans in drie categorieën: de leukste mannelijke fan, de leukste vrouwelijke fan en het leukste koppel. Alle Hyundai-VIP-arrangementen zijn voor twee personen. Op de sites Hyundai.nl en Radio538.nl zijn straks alle foto's te bekijken.

De opening van EURO 2008 heeft op 6 juni in het Zwitserse Zürich plaats. Het VIP-arrangement voor twee personen bestaat uit: vliegtickets van Amsterdam naar Zürich, drie hotelovernachtingen in een viersterrenhotel, transfers, deelname aan het Hyundai-feest op 6 juni in Zürich en natuurlijk toegangskaarten voor de openingsceremonie van EURO 2008 en de openingswedstrijd tussen het gastland Zwitserland en Tsjechië.

XLLease