3 februari 2009

Hyundai

Hyundai geeft korting met Dutch Deal

3 februari 2009 - Hyundai geeft tijdelijk Dutch Deal korting. Wie voor 31 maart 2009 een nieuwe Hyundai aanschaft profiteert of van een korting die cash wordt uitgekeerd of van een jaar uitgestelde betaling, bovenop de actieaanbiedingen die al van kracht zijn.
Dutchlease

Wie vóór 31 maart een nieuwe Hyundai koopt en een Dutch Deal maakt profiteert maximaal. Deze 'deal' betekent dat iedereen die in de actieperiode een nieuwe Hyundai Santa Fe koopt of least, € 1.000, - cash terugkrijgt. Dit bedrag komt bovenop de actieaanbiedingen die reeds voor de Hyundai Santa Fe gelden: zoals een gratis automaat ter waarde van € 2.495,- op de Hyundai Santa Fe 2.7i V6 (op de dieselversie € 2.500,- voordeel) bovenop het actiepakket met onder meer: airconditioning, cruise control, lichtmetalen velgen en actieve hoofdsteunen. Daarnaast is de Hyundai Santa Fe leverbaar in diverse speciale series.

Hyundai

Wie kiest voor een nieuwe Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai Accent, Hyundai Matrix of een Hyundai Tucson, krijgt van de Hyundai-dealer een uitgestelde betaling van een jaar aangeboden. Dit tegen 0 procent rente.

De Hyundai Tuscon met het Executive-pakket krijgt bovendien parkeersensoren, in carrosseriekleur gespoten bumpers, automatische verlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een 2-DIN radio/cd-/mp3-speler met Bluetooth carkit voor een bedrag van € 500, -.

Dutchlease