16 april 2020

Hyundai

Hyundai en Vattenfall werken samen

16 april 2020 - Hyundai en Vattenfall zijn een samenwerking aangegaan. Wie een KONA Electric of IONIQ Electric koopt of leaset, kan nu bij de Hyundai-dealer een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen. Het laadpunt, een compleet alles-in-1-pakket, wordt op locatie geïnstalleerd, waardoor niet alleen elektrisch rijden maar ook elektrisch laden van de auto zorgeloos moet verlopen.
IkWilVanMijnAutoAf

Hyundai biedt via Vattenfall 3-fase 32A-laadpunten aan die laadsnelheden tot 22 kW ondersteunen, zodat berijders het maximale kunnen halen uit hun KONA Electric of IONIQ Electric. Het laadpunt is ook geschikt voor nieuwe Hyundai-modellen die met nog hogere laadsnelheden zullen worden geleverd. Hyundai biedt via Vattenfall een slim 22 kW laadpunt aan met "Dynamic Home Load Balancing". Dit zorgt ervoor dat het elektriciteitsnetwerk van het woonhuis niet wordt overbelast en er geen (toekomstige) aanpassingen nodig zijn in de meterkast.

Hyundai

Er zijn twee pakketten: Premium en Basis. Bij het Premium-pakket wordt een laadpunt aan de muur, of met standvoet volledig geïnstalleerd, inclusief tot 10 meter graafwerk en herbestrating. Het laadpunt wordt geleverd met 5 jaar garantie, 5 jaar Smart-abonnement én roaming. Dat betekent: geen omkijken naar administratieve beslommeringen van de oplaadtransacties. De rekening wordt verrekend met de werkgever. Bovendien wordt 24 uur per dag, zeven dagen in de week hulp op afstand geboden. Het Premium-laadpakket kost € 1.759,-. Het Basis-laadpakket bestaat uit een 3-fase 32A-laadpunt dat laadsnelheden tot 22 kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie. Dit pakket is leverbaar vanaf € 959,- en € 7,- per maand voor het Smart-abonnement.

Hyundai en Vattenfall willen een leidende rol spelen in de energie- en mobiliteitstransitie door niet alleen eigentijdse, efficiënte en betaalbare installaties te leveren, maar ook nieuwe diensten op te zetten op het gebied van slim laden, energie balanceren en te sturen op 100 % groene stroom. Hyundai en Vattenfall werken ook gezamenlijk aan een propositie om in de toekomst energie terug te leveren aan het netwerk.

Vattenfall levert en ontwikkelt laadoplossingen voor elektrische auto's. Samen met verscheidene partners heeft Vattenfall een van de grootste oplaadnetwerken in Europa gebouwd: InCharge. Het netwerk is actief in Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk en zal naar meer markten worden uitgebreid. Vattenfall biedt simpele en slimme laadoplossingen voor eigenaren van een elektrische auto voor gemeenten en voor bedrijven die hun medewerkers, huurders en/of bezoekers de mogelijkheid willen bieden hun elektrische auto op te laden. In totaal heeft Vattenfall in Noord-Europa ruim 15.000 oplaadpunten.

XLLease
XLLease