1 juli 2005

Hyundai

Hyundai breidt Center Parcs actie uit

1 juli 2005 - Wie wil verblijven in een cottage van Center Parcs moet snel bij de Hyundai-dealer langsgaan. Het Koreaanse automerk stelde eerder aanvankelijk alleen kopers van een nieuwe Hyundai Atos of een Hyundai Getz in de gelegenheid om van een speciaal arrangement voor zes personen bij Center Parcs te genieten. Wegens het succes is besloten om dit aanbod te laten gelden voor iedereen die een nieuwe Hyundai koopt, ongeacht het model. De aankoopdatum moet tussen 1 juli en 1 september zijn gerealiseerd.
Vandebron

Het arrangement is geldig voor alle parken van Center Parcs in Nederland, Belgie en Duitsland en is inclusief tal van extra's. Zo is de toegang tot de subtropische waterwereld gratis en zijn bij het arrangement (op basis van een comfort cottage). Ook de reserveringskosten en toeristenbelasting, energiekosten en de eindschoonmaak inbegrepen. De reservering voor een midweek (4 nachten) of een lang weekend (3 nachten) kan tot 31 januari 2006 worden gemaakt. Deelnemers zijn overigens tot 30 april 2006 welkom voor een verblijf.

Hyundai

Tijdens de actieperiode heeft Hyundai ook nog eens enkele voordelige pakketten samengesteld op bijvoorbeeld de Hyundai Atos, de Getz, de Matrix, de Santa Fe en de Trajet. Uiteraard is de Center Parcs-actie ook op deze modellen van toepassing.

Hyundai
XLLease