10 november 2010

Hyundai

Hyundai biedt klanten fabrieksbezoek aan

10 november 2010 - Klanten die tussen nu en met 31 december 2010 een nieuwe Hyundai i10, i20 of i30 kopen ontvangen een geheel verzorgde reis naar de Hyundai-fabriek in het Tsjechische Nosovice. Hyundai heeft een vloot vliegtuigen gecharterd om met hun gasten diverse vluchten van Amsterdam naar Ostrava in Tsjechiƫ te maken.

Volgens Hans Kwaad, managing director van Hyundai-importeur Greenib Car, gaat het om een unieke trip. "Het fabrieksbezoek maakt een onuitwisbare indruk op de klanten. Als je in een Hyundai rijdt en in het merk geïnteresseerd bent, dan wil je deze reis maken. En als je een rondgang door de fabriek heb gemaakt en alle units hebt doorlopen, dan begrijp je ook meteen hoe het komt dat de Hyundai's vandaag van topniveau zijn. Hyundai legt de lat heel hoog als het om kwaliteit gaat. En dat is in de autofabriek in Nosovice, een van de modernste productiefaciliteiten van Hyundai (opening eind 2007)) duidelijk te zien. Kortom de reis naar de fabriek laat je niet aan je voorbij gaan".

Hyundai

Het fabrieksbezoek is een luxe reis inclusief retourvlucht Amsterdam - Ostrava Tsjechië, lokaal transport naar het nabijgelegen Nosovice, waar de Hyundai-fabriek is gevestigd, maaltijden en reisbegeleiding. De Hyundai-rijders krijgen een rondleiding in de fabriek aangeboden. Er kunnen zelfs testritten op testbanen worden gemaakt. Een voorrecht dat normaliter alleen aan de Hyundai-testrijders is voorbehouden.

De unieke reis naar de Hyundai-autofabriek is alleen beschikbaar voor wie nog dit jaar een nieuwe Hyundai i10, i20 of i30 koopt.

Wittebrug
XLLease