29 augustus 2006

Hyundai

Gratis laptop bij een nieuwe Hyundai

29 augustus 2006 - Hyundai lanceert vanaf vandaag een nieuwe consumentenactie. Wie van 31 augustus tot en met 31 oktober 2006 een nieuwe Hyundai koopt ontvangt daarbij een Dell laptop. Het voordeel kan oplopen tot €  5.200,-.
Vandebron

Hyundai spreekt zelf over een LapTOPdeal. Wie gedurende de actieperiode een nieuwe Hyundai koopt ontvangt een Dell laptop. Het maakt niet uit welk model wordt uitgekozen. Het kan om de kleine Atos gaan, of om de Tucson. Maar ook om het nieuwe succesnummer van Hyundai, de Santa Fe.

Hyundai

Hyundai zet voor deze LapTOPdeal ook de voordelige actiemodellen zoals de S-Editions in, maar ook de nieuwe Getz Cross, of de Accent First Edition. Kortom, welke Hyundai ook wordt gekozen, de laptop van Dell is altijd inclusief.

Het gaat in de Hyundai lapTOPdeal om de Dell Notebook Inspirion 1300. Dit is compacte laptop met een 15.4 WXGA monitor, een Intel Celeron M 360 processor met een werkgeheugen van 256 MB en een harde schijf van 40 GB met een 24x CDRW/8DVD Combo Drive. De laptop is inclusief Windows XP Home software.

XLLease
Dutchlease