17 januari 2005

Hyundai

Gratis Dell PC bij iedere nieuwe Hyundai

17 januari 2005 - De politiek heeft de pc-prive-regeling afgeschaft, maar Hyundai biedt zijn klanten nog wel computervoordeel. Vanaf 20 januari wordt iedere nieuwe Hyundai geleverd inclusief een Dell-computer! Om dit Hyundai PC Festival extra luister bij te zetten, richt Hyundai bovendien de spotlights op diverse actiemodellen, waarbij het voordeel kan oplopen tot bijna 5.000 euro.
XLLease

Iedereen die tijdens het Hyundai PC Festival een nieuwe Hyundai aanschaft, ongeacht het model, krijgt die afgeleverd inclusief een Dell-computer. Het betreft de Dell Dimension 2400, voorzien van een Pentium 4-processor (2.8 GHz), 80 GB Hard Drive, een 48X CD-ROM Drive, 256 MB geheugen, een 17-inch CRT-monitor en alle benodigde software. Het Hyundai PC Festival betekent meteen de verkoopstart van een hele reeks actiemodellen. Zo zijn er voordelige uitvoeringen leverbaar van de Atos, de Getz, de Matrix, de Accent, de Trajet, de Santa Fe en de H 200.

Hyundai

Zomer of winter: de Atos Cool is een bijzondere aanbieding. De extra airconditioning kost 300 euro, een klantvoordeel van 695 euro. De Accent 1.3i Young is een andere aanbieding. De driedeurs heeft een messcherpe prijs: 10.995 euro. De ruime vijfdeurs staat vanaf 11.495 in de prijslijsten, waarmee het een van de allervoordeligste compacte middenklassers van dit moment is.

Van de Getz heeft Hyundai een serie speciale edities uitgebracht (in beperkte oplage). De Getz Young kenmerkt zich door een prijskaartje dat een bedrag vermeldt van 9.995 euro. ABS met EBD, stuurbekrachtiging, elektrische bedienbare ramen en centrale portiervergrendeling zijn op deze uitvoering standaard. De Getz 1.1 Sky en 1.3 Sky hebben onder meer een elektrisch bedienbaar schuifdak. Het voordeel bedraagt 495 euro op de 1.1 Sky en 595 euro op de 1.3 Sky. De Getz Cool is de vierde optie: deze beschikt over airconditioning voor een meerprijs van 400 euro.

Op de Matrix Cool krijgt de koper een voordeel van 2.250 euro, doordat de aanschafprijs 16.995 euro bedraagt. Dit actiemodel is voorzien van onder meer airconditioning, een achterspoiler, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, privacy glass, dakrails, mistlampen en afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling. De Hyundai Trajet 2.0i CVVT Motion doet daar schepje bovenop met een derde zitrij, lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen en Climate Control. De prijs van 27.495 euro voor de Trajet 2.0i CVVT Motion betekent voor de koper een voordeel van 4.700 euro.

Met een consumentvoordeel van 4.945 euro spant de Hyundai Santa Fe 2WD Motion de kroon. De koper betaalt 26.995 euro voor de benzine variant en 30.995 euro voor de Common Rail Diesel variant van deze Santa Fe en krijgt daarvoor een compleet uitgeruste auto met onder meer Climate Control, Cruise Control, lichtmetalen 17-inch wielen, kompas en een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak.

Wittebrug
Vandebron