15 oktober 2008

Hyundai

Elke Hyundai inclusief Nintendo Wii

15 oktober 2008 - Tijdens de MEER = MEER Weken van Hyundai krijgt iedereen die tussen 15 oktober en 31 december 2008 een nieuwe Hyundai koopt een Nintendo Wii. Daarnaast kunnen klanten profiteren van extra's op de Hyundai i10, Hyundai i30, Hyundai Matrix, Hyundai Tucson (Executive) en Hyundai Santa Fe (Black Premium). Hierbij kan het voordeel oplopen tot € 4.495,-.
Remschijf.nl

Tijdens de Hyundai MEER = MEER Weken krijgt iedereen die in de actieperiode een nieuwe Hyundai koopt de auto inclusief een geavanceerde spelcomputer. Daarnaast worden alle Hyundai-modellen standaard geleverd met meer extra's en is er meer inruilvoordeel.

Hyundai

Klanten die bijvoorbeeld voor de Hyundai Santa Fe Black Premium kopen, krijgen daarbij voor tal van extra accessoires. De Hyundai Santa Fe Black Premium is uitgerust met onder meer in de buitenspiegels geïntegreerde knipperlichten (de buitenspiegels zijn ook elektrisch inklapbaar), lichtmetalen 18-inch velgen, een dakspoiler, alcantara/nappalederen bekleding en in de carrosseriekleur gespoten parkeersensoren. In de Black Premium zijn de traditionele roodbruine houtaccenten in het interieur vervangen door zwarte finish met nerf. De aluminiumkleurige delen zijn in de Black Premium iets donkerder en passen bij het chique zwarte interieur.

Tijdens de Hyundai MEER = MEER Weken kost dit pakket € 1.700, -. Daarnaast is de Hyundai Santa Fe 2.7i V6 4WD verkrijgbaar met gratis automatische transmissie. Het voordeel loopt daarmee op tot € 4.495, - plus de extra Wii-spelcomputer.

De Hyundai Tucson is als Executive extra aantrekkelijk geprijsd en completer uitgerust. Hyundai biedt in deze SUV bijvoorbeeld parkeersensoren, single-tone flankbeschermers, automatische verlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een 2-DIN radio/cd-/mp3-speler met Bluetooth-carkit aan voor € 500,-. Het totale voordeel bedraagt € 1.000, - met daarbij natuurlijk de Wii-spelcomputer.

Tijdens de Hyundai MEER = MEER Weken biedt Hyundai ook de i10, i30 en Matrix inclusief Nintendo Wii.

IkWilVanMijnAutoAf
XLLease