5 september 2004

Hyundai

Digitale fotocamera cadeau bij een proefrit met Hyundai Atos, Getz of Matrix

5 september 2004 - Proefrijden is nog nooit zo aantrekkelijk geweest als bij Hyundai. Bij de dealers ligt een digitale camera klaar voor een ieder die tijdens het September Festival een proefrit maakt met de Atos, Getz of Matrix. Verder houdt Hyundai een fotoprijsvraag met kans op tien prijzen uit het multimediapakket van Trust.
IkWilVanMijnAutoAf

Het cadeau betreft de Spyc@m 100-camera van Trust, die kan worden gebruikt als foto- en videocamera en als webcam. De Atos staat paraat in de uitvoeringen 1.1i Prime en 1.1i Sky. Deze laatste is voorzien van open dak, Sony radio/cd- en MP3-speler en dashboard met een middenpaneel in metal look. Bovendien zet Hyundai de Atos extra op scherp door aan de standaarduitrusting ABS toe te voegen. De Atos 1.1i Prime kost 8.595 euro en de 1.1i Sky 8.795 euro. Er is een Atos met ABS vanaf 8.995 euro.

Hyundai

Proefrijders kunnen bij de Getz kiezen uit de 1.3i Cool, de 1.3i Sky en de 1.6i Sport. Airconditioning, ABS en EBD, alarm, elektrisch bedienbare ramen en centrale vergrendeling met afstandsbediening zijn standaard aan boord bij de Getz Cool. Het Sky pakket biedt daarbij onder meer mistlampen voor, een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. De Getz Sport heeft als extra's onder andere een sportieve grille, 16-inch lichtmetalen wielen, brede banden, een Remus-sportuitlaat, een lederen stuurwiel en een bodystylingkit. De Getz 1.3i Cool kost 11.995 euro, de Getz 1.3i Sky 12.995 euro en de Getz 1.6i Sport 15.495. Er is een Hyundai Getz vanaf 10.495 euro.

De Matrix is een compacte MPV en in de actie-uitvoering Cool verwent hij de rijder met zaken als airconditioning, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en centrale vergrendeling met afstandsbediening. Verder heeft hij een achterspoiler en mistlampen voor. ABS en EBD behoren eveneens tot de uitrusting. De Cool is gebaseerd op de 1.6i ActiveVersion met een prijs van 16.795 euro. Het Cool-pakket (ter waarde van 2.000 euro) is gratis.

Het September Festival houdt nog even aan voor wie een fraaie foto van zijn of haar auto maakt en die foto voor 1 november zendt naar www.trust.com/hyundai. De inzenders maken kans op een van de tien prijzen in de aan het festival verbonden fotoprijsvraag. De hoofdprijs is een digitale camera van Trust, de 1490Z Powercam Optical Zoom. Op de site is meer informatie te vinden over deze actie.

Remschijf.nl
Dutchlease