1 november 2006

Hyundai

Cadeaus en voordeel tijdens Hyundai Happy Hours

1 november 2006 - De Hyundai-dealer is in een feeststemming. Hyundai is een van de snelst groeiende automerken van dit moment. Om dit succes te vieren biedt de Hyundai-dealer luxe cadeaus en veel voordeel tijdens de Hyundai Happy Hours.

Vanaf nu tot en met 31 december 2006 is het Happy Hour bij Hyundai. Van 08.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds heeft Hyundai elke twee uur een andere aanbieding in petto voor wie tussen 1 november 2006 en 31 december 2006 een nieuwe Hyundai koopt. De cadeaus die tijdens de vrolijke uren bij aankoop van een nieuwe Hyundai worden aangeboden zijn feestelijk. Wat te denken van een Blaupunkt navigatiesysteem? Of een Dell laptop? Een 20" Philips LCD televisie met DVD speler? Wat te denken van luxe Mont Blanc dakkoffers inclusief dakdragers?

Hyundai

Tijdens de Hyundai Happy Hours zijn er niet alleen cadeaus te verkrijgen, maar kan er ook voordeel worden behaald. Hyundai heeft namelijk een nieuw actiemodel ontwikkeld: de Sense. De Hyundai Sense actiemodellen zijn onder andere uitgerust met een Parrot bluetooth carkit-systeem, dat met zowel vele mobiele telefoons, als PDA's en Smart-Phones kan worden gecombineerd. Daarnaast hoort er een radio/cd/mp3-speler van Grundig bij. Afhankelijk van het model worden er bovendien extra's aangeboden, varierend van lederen bekleding, tot airconditioning, waarbij het consumentenvoordeel kan oplopen tot een totaal van € 6.200,-.

Overigens blijven de voordelen op de al bestaande actiemodellen van Hyundai gehandhaafd. Zo biedt het Young actiemodel een groot consumentenvoordeel. De Cross-uitvoering op de Hyundai Getz en de Tucson is met een extra, stoer accessoirepakket uitgerust. De Cool-serie is voorzien van airconditioning. De Tucson S-Edition heeft onder andere two-tone lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen en parkeersensoren als extras. Een automatische transmissie op de Hyundai Sonata kost tijdelijk € 995,- en de meerprijs op de Hyundai Atos met automatische transmissie bedraagt € 650,-. Ook het voordeel op de Hyundai Accent First Edition met ondermeer een halflederen interieur, boordcomputer en een color pack, blijft bestaan. De Getz Cool is nu ook met automatische transmissie leverbaar.

Dutchlease
XLLease